Kategoriler
Android

Android Telefonlarda ve Tabletlerde Ekranı Paylaşma

Uzaktan Android Telefonu/Tableti Kontrol Etme

Her ne kadar gereksiz gibi gözükse de özellikle iş konusunda Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerinizin ekranını başka birisi ile paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda bilgisayarlarda kullanılan Team Viewer programını düşünebilirsiniz. İşte bunun gibi Android telefonunuzun yada tabletinizin ekranını birden fazla kişi ile paylaşabilirsiniz. Peki bunu nasıl yapacağız? Tabi ki bunun için bir uygulamaya ihtiyacınız var.

Sponsorlu Bağlantılar

Android Ekran Paylaşma Uygulaması

Bunun için ScreenMeet. Easy Phone Meeting isimli uygulamaya ihtiyacınız var. Bu uygulamayı mobil cihazınıza yükleyin. Yükledikten sonra kullanıcı hesabı oluşturmanız istenecek. İster sıfırdan bir kullanıcı ismi açın isterseniz Google+ hesabınız ile giriş yapın.

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra uygulamayı açtığınızda karşınıza bir uyarı çıkacaktır. Burada yapacağınız ilk 10 ekran paylaşımının ücretsiz olduğunu ama sonra ücret ödemeniz gerektiği söylenecek.

Bu uyarıya OKAY dedikten sonra karşınıza bir bağlantı adresi gelecek. Bu bağlantı adresini ekranınızı paylaşmak istediğiniz yada diğer bir deyişle uzaktan kontrol etmesini istediğiniz kişiye ulaştırmalısınız.

Daha sonra “Start Now” butonuna dokunarak ekran paylaşımı işlemine başlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hepsi bu kadar…

NOT: BU UYGULAMA İLE ANDROİD TELEFONUNUZUN YADA TABLETİNİZİN EKRANINI SADECE BAŞKA BİR ANDROİD TELEFON VE TABLETTEN DEĞİL AYNI ZAMANDA BİLGİSAYARDAN DA KONTROL EDEBİLİRSİNİZ.

Android Telefonlarda ve Tabletlerde Ekranı Paylaşma Video

https://www.youtube.com/watch?v=BmUMdgS_UvQ

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com