Kategoriler
Android

Android Telefonlarda ve Tabletlerde Hareketli Fotoğraf Çekme

Hareket Eden (3 Boyutlu) Fotoğraflar Çekme

Normal şartlarda hareket halinde fotoğraf çekmeye çalışırsanız birçok Android telefon ve tablet bu fotoğrafı net çekmez. Yani fotoğraf bulanık çıkar. ÜSt seviye akıllı telefon ve tabletlerde bu durum olamasa da daha düşük modellerde olma ihtimali yüksek. Peki bunu ortadan kaldırabilir miyiz? Cevabı evet. Android telefon ve tabletinize yükleyeceğiniz bir uygulama ile hareket halinde dahi fotoğraf çekebileceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hareket Halinde İken Fotoğraf Nasıl Çekilir?

Öncelikle Android telefon veya tabletinize Phogy, 3D Camera isimli uygulamayı yükleyin. Uygulama Türkçe dil desteğinesahip. Dolayısıyla uygulamayı Türkçe kullanabiliyorsunuz.

Hareketli fotoğraf çekmek istediğiniz zaman uygulamadaki “Phogy al” butonuna dokunun. Sonrasında karşınıza en iyi 3D fotoğraf nasıl çekilir ile ilgili bir mesaj çıkacaktır vebu işi nasıl yapacağınız adım adım anlatılmaktadır.

Sonrasında ise fotoğraf çekeceğiniz hedefe odaklanın. Sonrasında ekrandaki kamera butonuna basılı tutup odaklandığınız hedefi ekrandan çıkarmadan telefonunuzu önce sağa sonra sola yada önce sola sonra sağa doğru hedefin etrafında döndürün. bu görüntüyü uygulama kaydettikten sonra çekmiş olduğunuz 3D fotoğraf karşınıza çıkacaktır. Android telefonunuzu yada tabletinizi sağa sola döndürdüğünüzde fotoğrafında döndüğünü göreceksiniz.

Hareketli Fotoğraf Çekme Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com