Kategoriler
Android iOS Özel

Android ve İOS için Atatürk’lü 2014 Yılı Takvim Uygulaması – 365 Gün Atatürk

2014 Yılı Atatürk Takvimi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk içerikli bir takvim. Android ve iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiş bu uygulama ile artık akıllı telefon ve tabletlerinizin ekranı Atatürk ile süslenecek. Her gün için ayrı bir Atatürk resmi olan 365 Gün Atatürk isimli bu 2014 takvimi sadece resimler içermemekte. Aynı zamanda Atatürk ile ilgili tarihi bilgilere de yer verilmektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Her Gününüz Atatürk ve Tarih Olsun

Her gününe Atatürk’ün farklı bir bilgisini sunan 2014 yılı takvimini kaçırmayın. Bu takvim uygulaması hem Atatürk’ün resimlerini içermekte hemde Cumhuriyet ve Kurtuluş Savaşı tarihinden bilgiler vermektedir. Örneğin 21 Ocak 2014 günü için akıllı telefon veya tabletinizin ekranında Atatürk ve İsmet İnönü’nün birlikte çektirdikleri bir fotoğraf yer almaktadır. Resmin altında ise 21 Ocak 1920 tarihi ile ilgili bilgi vermektedir.

365 Gün Atatürk android ve ios

İşte her gün için bu şekilde bilgilendirici bilgi içeren bir 2014 takvimi istemez misiniz? Eğer sizinde Android işletim sistemli bir akıllı telefon veya tabletiniz varsa yada iPhone akıllı telefonunuz, iPod Touch akıllı telefonunuz veya iPad tabletiniz varsa bu faydalı uygulamaya sizde sahip olabilirsiniz. Ayrıca 365 Gün Atatürk isimli bu uygulamayı cihazlarınıza ücretsizdir. Hemen indirin ve kullanmaya başlayın.

NOT: Uygulama Google Play Store’dan kaldırılmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com