Kategoriler
Android iOS

Android ve iOS İçin En İyi Ücretsiz Görüntülü Sohbet Uygulamaları-1

Telefon ve Tabletler İçin en İyi Sohbet Uygulamaları

Akıllı telefon ve tabletlerin gelişmesi ve internetin yayılması ile internet üzerinden ücretsiz görüntülü sohbetler popüler oldu. Ama her kategoride olduğu gibi hem Google Play’de hemde App Store’da onlarca görüntülü sohbet uygulaması bulunmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Normal şartlarda Skype, WhatsApp gibi popüler olan uygulamaların dışında bu alanda çok iyi olan başka uygulamalarda mevcut. Eğer Android yada iOS cihazınızda yüklü olan görüntülü görüşme uygulamasından memnun değilseniz aşağıdaki önerdiğimiz uygulamaları mutlaka deneyin.

Android iOS Ücretsiz Görüntülü Sohbet Uygulamaları-1

KakaoTalk

KakaoTalk uygulaması hem App Store’da hemde Google Play’de ücretsiz olarak yayınlanmakta. Hızlı ve güvenilir olan bu uygulama her ne kadar ülkemizde popüler olmasa da dünya çapında popüler bir uygulama.

Android İçin KakaoTalk İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin KakaoTalk İndir

LINE

Gerek ülkemizde olsun gerekse dünya genelinde olsun popüler olan bu uygulama da görüntülü sohbet yapabileceğiniz kaliteli bir uygulama. Onlarca ülkede alanında birinci olan bu uygulamayı mutlaka deneyin.

Android İçin Line İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Line İndir

imo

Hem App Store’da hemde Google Play’de ücretsiz olarak yayınlanan bu uygulama ile oldukça kaliteli görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz. Kullanması kolay olan bu uygulama son derece popüler bir uygulama.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin IMO İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin IMO İndir

SOMA Messenger

Android ve iOS akıllı telefon ve tabletler için hem ücretsiz hemde Türkçe dil desteği ile mağazada yayınlanan bu uygulama tasarım olarak WhatsApp uygulamasına benzemekte. Ama görüntülü sohbet alanında oldukça kaliteli.

ICQ

Belki de bilgisayarı tanıdığımız ilk günden beri adını duyduğumuz ve hatta kullandığımız chat programı olan ICQ artık akıllı telefon ve tabletlerde. App Store’da ve Google Play’de ücretsiz ve Türkçe yayınlanan bu uygulamayı deneyin.

Android İçin ICQ İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin ICQ İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com