Kategoriler
Android iOS

Android ve iOS İçin Hill Climb Racing 2 Oyunu İndir

Hill Climb Racing 2 Oyunu Çıktı

İlk oyun olan Hill Climb Racing oyunu hem Android hemde iOS platformlarında dünya çapında popüler olmuştu. Aradan uzun süre geçmesine rağmen sonunda devam oyunu olan Hill Climb Racing 2 oyunu yayınlandı. Hem Android hemde iOS akıllı telefon ve tabletler için ücretsiz olarak yayınlanan oyunda birçok yenilik gelmiş. iOS akıllı telefonlar ve tabletler için şu an için ülke sınırlaması olan oyun Android platformunda indirilebilir durumda. Göze çarpan ilk şey ise şüphesiz oyun grafikleri.

Sponsorlu Bağlantılar

Hill Climb Racing 2 Yenilikler

Seçebileceğiniz araç seçenekleri artırılmış. Yani daha fazla araç eklenmiş. Diğer yandan araçlarınızda yapacağınız geliştirmeler daha da detaylandırılmış. Yani motor, lastik, süspansiyon v.b. ayarlarınız daha da detaylandırılmış. Online mod ile dünya çapında oyuncular ile oynama imkanınız var. Dolayısıyla liderlik panosu da yer almakta.

android-ve-ios-icin-hill-climb-racing-2-oyunu-indir

Oynadığınız çevre ise çiftlik, ormanlık, dağlık v.b. tarzında grafiklere sahip. Yani daha hoş oyun grafikleri seçilmiş. Aracınızın yanı sıra aracı kullanacak karakterinizi de kişiselleştirebiliyorsunuz.

Hill Climb Racing 2 Tanıtım Videosu

Android İçin Hill Climb Racing 2 İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Hill Climb Racing 2 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com