Kategoriler
Android iOS

Android ve iOS İçin Resimleri Karikatür Yapma

MomentCam İle Fotoğrafları Karikatüre Dönüştürün (Android, iOS)

Android ve iOS için hafta sonları veya tatil günlerinde eğlenilecek çok sayıda mizahi uygulama var. Bir sürü uygulama geliştiricisi aslında insanları ilgilendiren bu tür uygulamalar üzerinde çalışmaktadır. MomentCam uygulaması da bu alanda popüler bir uygulama haline geldi. Eğer sizde çektiğiniz fotoğrafları sonradan karikatüre dönüştürmek istiyorsanız MomentCam uygulamasını deneyin.

Sponsorlu Bağlantılar

MomentCam İle Fotoğraflar Karikatüre Nasıl Dönüştürülür?

MomentCam uygulaması çizgi film yaratan ilk kamera uygulaması ve harika bir animasyon aracıdır. Çinli şirket tarafından geliştirilen uygulamanın kullanımı çok kolay. Karikatürünü yapmak için birinin tek bir yüzü lazım. Kullanması en basit ve komik uygulamalardan birisi. Sadece uygulamayı açın. Sonrasında bir selfie almak için ön kamerayı otomatik olarak başlatacaktır. Arka kameradan görüntü almak için ayarları değiştirebilirsiniz. Yüzü ekrana getirdikten sonra deklanşör üzerine tıklayın. Nesnenin yüzü düz olmalıdır. Aksi takdirde uygulama sizden tekrar çekmenizi isteyecektir.

MomentCam Nasıl Kullanılır?

Selfie çektikten sonra MomentCam uygulaması yüzü belirleyecek ve görüntünün bir kız veya erkek olup olmadığını soracaktır. Ardından nesnenin yüzünü karikatür ikonuna eşleyecektir. Ardından üzerine düzenlemeye başlayabilirsiniz. Onu daha iyi görünmek istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

Android İçin Uykusuz Mizah Dergisinin Karikatür Uygulaması

İstediğiniz kadar komik ya da çekici görünmesini sağlayabilirsiniz. MomentCam uygulaması resminizi komik yapmak için bir takım şeyler sunuyor. Örneğin saç stilini değiştirebilir, kaşları geliştirebilir, gözlük ekleyebilir, yüzü dokunarak ve düzenleyerek yüzün şeklini değiştirebilirsiniz.

MomentCam Bazı Özellikleri

MomentCam uygulaması çizgi film yapmak için çok çeşitli seçenekler sunuyor. Uygulamayı ilk açtığınızda komik, seksi, tek v.b. seçenekler göreceksiniz. Paketi seçebilir ve uygulayabilirsiniz. Mağazadan daha fazla paket indirebilirsiniz. Bir sonraki menü, karikatürün tüm stilini değiştirme seçeneklerini sunar. Bununla kara tahta, klasik, etiket, siyah beyaz, eski v.b. farklı efektler ekleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca sosyal medya entegrasyon araçlarını da sağlar. Karikatür resimlerini Facebook, Twitter, Google+ veya diğer sosyal medya sitelerindeki arkadaşlarınla paylaşabilirsiniz. We Chat ile entegre olduğunu unutmayın. Cihazınızda We Chat yüklü ise karikatür resimlerini anında paylaşabilirsiniz.

Android İçin Penguen Dergisinin Karikatür Uygulaması

Sonuç

MomentCam uygulaması çok basit bir arayüze sahip mükemmel bir uygulamadır. Resimlerinizi bu şekilde düzenlemeniz gerçekten eğlenceli. Ancak uygulamanın karikatürleri daha pürüzsüz hale getirmek için daha fazla geliştirmeye ihtiyacı var. Varsayılan tasarımlar farklı kültürlere ve ülkelere göre ayarlanmalıdır.

Android İçin MomentCam İndir

iOS İçin MomentCam İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com