Kategoriler
Ne & Nasıl

Android ve iOS Telefondan/Tabletten Mac Bilgisayara Uzaktan Bağlanma

Akıllı Telefondan ve Tabletten Mac PC’yi Uzaktan Kotrol Etme

Eğer bir Mac bilgisayarınız varsa bu bilgisayarı hem Android hemde iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinizden uzaktan kontrol etmek istiyorsanız bu mümkün. Bilindiği gibi Windows için bu gibi durumları gerçekleştirebilmek için birçok yazılım bulunmakta. Ama her ne kadar çok olmasa da Mac OS X bilgisayarlar içinde bunu yapabilecek yazılımlar mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Mac Bilgisayarı Uzaktan Bağlanma

Mac OS X bilgisayarınıza hem Android hemde iOS cihazlarınız ile uzaktan bağlanabilmeniz için bir uygulamaya ihtiyacınız var. Bunun için Splashtop Streamer uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulamanın Mac sürümünü bilgisayarınıza yüklemelisiniz. Daha sonra akıllı telefon veya tabletinize de eğer mobil cihazınız Android ise Android sürümünü, eğer mobil cihazınız iPhone, iPad yada iPod touch ise iOS sürümünü yüklemelisiniz.

Splashtop Streamer PC ve Mobil Sürüm İndir

Kişisel kullanımlar için ücretsiz olarak yayınlanan uygulamanın ücretsiz sürümü sadece Wi-Fi üzerinden bağlantı kurmanızı sağlıyor. Eğer uzaktan bağlantı yapmak isterseniz ücretli olarak abone olmanız gerekiyor.

Splashtop Streamer programını Mac bilgisayarınıza kurduktan sonra kullanıcı hesabı oluşturun ve hesabınıza giriş yapın. Daha sonra Android veya iOS mobil cihazınız ile de aynı hesapla giriş yapın.

Böylece akıllı telefon yada tabletinizde Mac işareti göreceksiniz. Burada Remote Desktop seçeneğine dokunun (bu seçeneği kullanmak için abone olmalısınız). Artık Mac bilgisayarınızı Android akıllı telefonunuzdan ve tabletinizden veya iPhone, iPad ve iPod touch cihazınızdan uzaktan kontrol edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com