Kategoriler
Android

Android Zararlı Yazılım Temizleme Uygulaması – Malwarebytes Anti-Malware İndir

Android Zararlı Yazılım Temizleme Uygulaması

Malwarebytes Anti-Malware uygulaması Android işletim sistemleri akıllı telefonların ve tabletlerin güvenliğini önemseyen bir antivirüs uygulamasıdır. Cihazınıza bulaşabilecek olası zararlı yazılımları tespit ederek cihazınızı güvende tutar. Uygulamaya girerek isterseniz gerçek zamanlı bir tarama yapabilirsiniz. Malwarebytes Anti-Malware uygulaması hem cihazın kendi alanını hem de SD kartı virüslere karşı tarama özelliğine sahiptir. Uygulamanın bir diğer özelliği de cihazınıza indireceğiniz tüm uygulamaların izinlerini kontrol edebilir ve önlem alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Malwarebytes Anti-Malware uygulamasının içinde bir de uygulama yöneticisi bulunmaktadır. Böylelikle cihazınız da çalışan tüm uygulamaların listesini görebilirsiniz. Cihazına sık sık uygulama yükleyip silen kullanıcılar için oldukça kullanışlı bir uygulamadır. Cihazınıza yükleyeceğiniz uygulamalar da zararlı kod olup olmadığını size bildirir. Tanımadığınız ve izinsiz yapılacak olan kişilere karşı kişisel bilgileriniz güvende tutulur. Ayrıca bulunduğunuz konumu kullanabilen uygulamaları tespit ederek bunları sizlere gösterebilir.

Android Zararlı Yazılım Temizleme Uygulaması - Malwarebytes Anti-Malware İndir

Android için Malwarebytes Anti-Malware Uygulaması Video İzle

Android için Malwarebytes Anti-Malware Uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Uygulamanın Türkçe dil desteği bulunmuyor ancak İngilizce dil desteğiyle kullanabilirsiniz. Uygulamayı Android 2.3 ve üzeri işletim sistemlerinde kullanabilmeniz mümkündür. Uygulamanın boyutu cihazdan cihaza değişiklik göstermektedir.

İndirme Linki: Android Malwarebytes Anti-Malware İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com