Kategoriler
Android iOS

Angry Birds 2 Çıktı – Android ve iOS İçin Angry Birds 2

Kızgın Kuşlar Devam Oyunu

Şimdiye kadar oynadığımız bütün kızgın kuşlar oyunları yani Angry Birds oyunları Angry Birds oyununun farklı versiyonları idi. Ana Rovio bu kez devam niteliği taşıyan Angry Birds 2 oyununu yayınladı. Şuan için sadece Google Play Store (Android) ve App Store (iOS – iPhone, iPad ve iPod touch) da yayınlanan bu oyun aynı zamanda ücretsiz. Aynı zamanda Türkçe dil desteği de mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni Özellikler, Yeni Kuşlar ve Yeni Maceralar

Angry Birds 2 oyununda birçok yenilik mevcut. Bunlardan birisi tabi ki yeni kuşlarımız. Oyuna yine yeni kuşlar dahil edilmiş. Tabi ki eski kızgın kuşlarımız macerada yer almakta. Tabi ki düşmanlarımız yine yeşil domuzcuklar ve kuşlarımız yine bunlar karşı savaş veriyor. Oyun tarzı olarak ise ilk Angry Birds oyunu tarzında. Yani hedef al ve kuşu fırlat.

angry birds 2 android ios

Oyundaki bir diğer yenilik ise vuruş teknikleri. Yeni kuşlarımızın kendilerine özgü vuruş teknikleri de var. Ayrıca sarı ördek yağmuru da yine dikkat çekmekte. Hem Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerinizde hemde iOS işletim sistemli iPhone, iPad ve iPod touch akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabilirsiniz. Oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Angry Birds 2 Fragman

Android İçin Angry Birds 2 İndir

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin Angry Birds İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com