Kategoriler
Android iOS

Angry Birds Oyununun Yaratıcısından Yeni Oyun – Battle Bay

Rovio’dan Deniz Savaşları Oyunu

Angry Birds’un yaratıcısı olan Rovio, yeni mobil oyunu Battle Bay oyununu yayınladı. Angry Birds serisinin sahibi Rovio, Battle Bay ile tamamen farklı bir oyun deneyimi başlatmayı planlıyor. Merkezi Finlandiya’da bulunan şirketin Angry Birds oyunlarından sıkıldıysanız Battle Bay ile tanışın. Zira bu oyun bambaşka bir oyun.

Sponsorlu Bağlantılar

Multiplayer tabanlı Battle Bay oyununda, oyuncular aynı zaman diliminde savaşlarda birbirlerinin küçük gemilerini batırmaya çalışacaklar. Oyunda 5 oyuncu takımının karşı karşıya kalacağı geniş ölçekli savaşlar de yer alacak. Oyunda silah, zırh, eşya ve beceri özellikleri de mevcut. Toplar ve el bombaları ise oyuncuların başlangıçta kullanabileceği silahlardan. Rovio yakın günlerde oyun sırasında arkadaşlarınızla sohbet etmek gibi bazı sosyal özelliklerin de oyuna dahil edileceğini bildirdi.

Battle Bay hem iOS hemde Android işletim sistemleri için ücretsiz olarak kullanımda. Şüphesiz ki, tüm “free to play” oyunların olmazsa olmazı oyun içi satın alma özelliği Battle Bay’de de bulunmakta.

Battle Bay Fragman

Android İçin Battle Bay İndir

iOS (iPhone, iPad, iPod touch) İçin Battle Bay İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com