Kategoriler
Android

Anroid İçin GTA Oyunu – Grand Theft Auto: San Andreas

GTA Serisi Android de

İlk çıktığı günden beri popülerliğini kaybetmeyen ve en son çıkardığı oyun olan GTA 5 ile 2013 yılının en iyi oyunlarından birisi olan Rockstar’ın efsane haline gelen oyunu Grand Theft Auto yani kısaca GTA oyununun Grand Theft Auto: San Andreas versiyonu artık tabletinizde ve cep telefonunuzda.

Hemen Her Platformda GTA

İlk olarak bilgisayar platformunda piyasaya sürülen, rekorlar kıran ve Türkiye’de de büyük ilgi gören GTA oyunu seri olarak çıkmaya devam ediyor. En son çıkan seri ise Grand Theft Auto 5 oldu. Ama artık bu oyun birçok platformda geliştirilmiş durumda. Rockstar’ın efsanevi oyunu serilerinden birisi olan GTA: San Andreas oyunu artık Android işletim sistemli cihazlarda. PC ve konsol oyunları dünyasının ikonik oyunlarının mobil işletim sistemi platformlarına uyarlanması hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iOS platformuna gelen, sevilen oyun Grand Theft Auto: San Andreas’ın Android sürümü yayınlandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Grand Theft Auto San Andreas android

Google Play üzerinden 6.99 ABD Doları’na satın alınabilen uygulama, böylelikle iOS’e göre bir nebze daha pahalı bir fiyat etiketi ile satışa sunulmuş oldu. Oyunla ilgili ilk tepkiler de gelmeye başladı. Grand Theft Auto: San Andreas’ın Android sürümünde mobil platform kontrolleri ve grafikleri ele alınırken oyunla ilgili ilk tepkiler ise dikkat çekici şekilde “düşük not” biçiminde geldi. Zira oyuna dair puanlama şöyle; GTA: San Andreas 19 Aralık tarihi ve saat 23:30 itibariyle 1100 kullanıcının yapmış olduğu değerlendirmeye göre 5 üzerinden 2 puan ortalamasına sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com