Kategoriler
Teknoloji

Apple, Yeni Siri ve Gymkit ile watchOS 4’ü Tanıttı

Siri Saat Yüzü ve Gymkit ile watchOS 4’ü Tanıtıldı

Dikkat çekici eklemeler arasında günün saatine, günlük rutinlerine ve Aktivite, Alarmlar ve Apple News gibi uygulamalardan alınan verilere dayanan bileklerin her yükseltilmesiyle dinamik olarak güncellenen yeni bir Siri saat yüzü var. Bütün bunlar daha sonra ekranda gezinilmesi kolay bir arayüzde sunuluyor. Apple ayrıca, Woody, Jessie ve Buzz Lightyear gibi Toy Story karakterlerinin yanı sıra statik görüntüleri desen haline getiren bir Kaleidoscope saat yüzüne sahip yeni saat yüzleri tanıttı.

Sponsorlu Bağlantılar

Aktivite uygulaması şimdi egzersiz hedeflerini tamamlama ipuçları verirken aynı zamanda her birine özel olarak tasarlanmış aylık zorlukları da önermektedir. WatchOS 4 ile müzik uygulaması artık Yeni Müzik Mix’inizi, sık kullanılan müziklerinizi ve çoğu müzik dinlediğinizde otomatik olarak eş zamanlayacak.

Hayatınızın Her Anına Dahil Olan Bir Akıllı Saat İşletim Sistemi

WatchOS 4 ayrıca yüzme egzersizleri için otomatik ayarlarla güncellenmiş bir Workout uygulaması almakta ve yeni hareket ve kalp atış hızı algoritmaları kullanmakta. WatchOS 4’ün en önemli eklemelerinden biri de Gymkit. Cihazınızı uyumlu spor ekipmanları ile eşleştirmenize olanak tanımakta.

Ayrıca, Apple Watch için gökkuşağı şeritli dahil olmak üzere yeni yaz bant renkleri duyurdu. WatchOS 4 bugün son geliştirici önizlemesi olarak sunuluyor ve son halka açık sürüm bu yılın ileri ki dönemlerinde planlanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com