Kategoriler
Mobil

Asus Transformer 3 ve Transformer 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Asus, Tablet Modellerini Tanıttı

Asus, Zenfone 3 modellerini tanıttığı bugünlerde diğer yandan tablet modelleri ile de dikkatleri üzerine çekti. İş sektörüne hitap eden bu tablet modellerinin özellikleri üst seviye. Ama bu tablet modellerinin bir de eleştiri noktası var. O nokta da tasarımı. Çünkü tasarım olarak Google Surface tabletlerine benzediği belirtilmekte. Transformer 3 ve Transformer 3 Pro isimleri ile tanıtılan bu tablet modellerin işletim sistemi Windows 10.

Sponsorlu Bağlantılar

Asus Transformer 3 Özellikleri ve Fiyatı

12.6 inç ekran ile karşımıza çıkan bu tabletin ekran çözünürlüğü 2880×1920 piksel ve piksel yoğunluğu ise 275 ppi. USB Type-C ve Thunderbolt 3 bağlantılarına sahip bu tablette USB 3.0 ve HDMI portları da bulunmakta. Ayrıca müzik ve film sevenler için ise Harman Kardon hoparlörler kullanılmış ve böylece güçlü bir ses sitemi eklenmiş.

Asus Transformer 3 ve Transformer 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı-1

İşlemcisi i7, depolama alanı 512 GB SSD ve bellek (RAM) miktarı 8 GB. Tabletin parmak izi okuyucu özelliği de mevcut. Aksesuar olarak ise Asus’un kendi aksesuarları olan Pen, Universal Dock, AudioPod ve ROG XG Station 2 v.b. aksesuarlara sahip. Kalınlığı ise 8.35 mm. Transformer 3 tabletin fiyatı ise 799 dolar.

Asus Transformer 3 ve Transformer 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı-2

Transformer 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Asus Transformer 3 ve Transformer 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı-3

Asus Transformer 3 Pro tablet ise daha güçlü özelliklere sahip. İşlemcisi i7 teknolojisine sahip. İşlemci hızı 2133 MHz ve Bellek (Ram) miktarı 16 GB. Depolama alanı ise 1 terabyte. Üstelik bu depolama alanı donanımı PCIe x4 SSD. Transformer 3 Pro tabletin fiyatı ise 999 Dolar.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com