Kategoriler
Mobil

Asus Zenfone 2 Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Zenfone Yakında Ülkemizde

Asus, akıllı telefon pazarına giren iddaalı üreticilerden. Hatırlarsanız birkaç yıl önce Zenfone 4, Zenfone 5 ve Zenfone 6 isimlerinde 3 model birden piyasaya çıkarmış, uygun fiyatı ile de oldukça popüler olmuştu. Asus, çok fazla ara vermeden bu kez yeni Zenfone modelini tanıttı ve çok yakında da ülkemizde satılmaya başlanacak. Daha önce çıkardığı Zenfone modellerini ilk model yani 1. model olarak kabul etmiş olmalı ki yeni çıkardığı Zenfone modelinin ismine Asus Zenfone 2 verdi. Tasarım olarek pek bir şey değişmeyen bu modeli yine üstün özellikle ve uygun fiyatlı.

Sponsorlu Bağlantılar

Zenfone 2 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Yukarıda da belirttiğimiz gibi tasarım olarak pek bir şey değişmeyen bu model de değişiklik olarak inceltilmiş çerçeveleri görmekteyiz. Diğer bir farklılık ise ses açma/kapama tuşu. Bu tuş cihazın arka bölümüne taşınmış. Bu durumu daha önce LG G modellerinde görmüştük.

Asus Zenfone 2
Asus Zenfone 2

Ekranı 5.5 inç büyüklüğünde Full HD olan Zenfone 2’nin piksel yoğunluğu tam olarak 403 ppi ve ekran koruyucu teknolojisi ise Corning Gorilla Glass 3. Ayrıca parlaklık değeri ekran 400 NIT. İşlemci olarak ise Intel işlemci görmekteyiz. İşlemci hızı 2.33 GHz olan bu modelin işlemci modeli ise Atom Z3580. Grafik işlemcisi ise PowerVR G6430 olan bu model OpenGL 3.0 desteği ve LTE desteğine sahip.

Depolama alan ise 16 GB ve 32 GB olarak 2 seçeneğe sahip. Ram kapasitesi, depolama alanlarına göre değişmekte. 16 GB depolama alanına sahip modelinde 2 GB Ram bulunurken 32 GB depolama alanına sahip modelinde hem 2 GB hemde 4 GB Ram seçenekleri mevcut.

Arka tarafra 13 MP kamera varken ön tarafta 5MP kamera bulunmakta. Ayrıca arka bölümdeki kamerada çift LED flaş bulunmakta. Zenfone 2, HDR özelliğine de sahip. Bütün bu özelliklere sahip Zenfone 2, batarya olarak da 3000 mAh bataryaya sahip. Ayrıca Asus bu modelinde hızlı şarj özelliği eklemiş. Çünkü Asus Zenfone 2 sadece 39 dakikada %60 şarj oluyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Asus’un bu yeni modelinin fiyatları da açıklandı. Asus Zenfone 2, farklı depolama alanlarına sahip modellere mevcut. İşte Asus Zenfone 2 depolama alanları ve fiyatları;

*** 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanı – 285$

*** 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanı – 221$

*** 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı – 190$

*** 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı – 158$

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com