Kategoriler
Ne & Nasıl

Asus Zenfone 4 Ekran Görüntüsü Alma

Asus Zenfone 4 Ekran Görüntüsü Alma Yöntemleri

Asus Zenfone 4 model telefonda ekran görüntüsünü almak oldukça basit bir işlem. Asus Zenfone 4 telefonun ekran görüntüsünü almanın 3 yolu var. Bunlar tuş kombinasyonlarını kullanmak, bildirim çubuğundan ekran görüntüsü almak ve pencereler simgesine dokunmak.

Sponsorlu Bağlantılar

Asus Zenfone 4 Tuş ile Ekran Görüntüsü Alma

Öncelikle Asus Zenfone 4 telefonunuzda ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın. Sonrasında ise “Güç” tuşu ile ses kısma tuşuna aynı anda basın ve bir süre bekleyin. Böylece Asus Zenfone 4 telefonunuzda ekran görüntüsü almış olursunuz.

Zaten ekran görüntüsü alındığı zaman fotoğraf çekerken çıkan sese benzer bir ses çıkacaktır ve ana ekranın üst kısmındaki bildirim bölümünde ekran görüntüsünü aldığınızı bildiren bir bildirim göreceksiniz.

Asus Zenfone 4 Bildirim Çubuğundan Ekran Görüntüsü Alma

Asus Zenfone 4 model akıllı telefonunuzda ekran görüntüsünü almak istediğiniz ekrana gelin ve bildirim çubuğunu aşağı çekin. Burada birçok seçenek göreceksiniz. Bu seçenekler arasında “Ekran görüntüsü al” seçeneğini bulun. Eğer “Ekran görüntüsü al” seçeneğini göremiyorsanız o zaman bildirim çubuğu ayarlarına girin ve bu seçeneği görünür yapın.

Asus Zenfone 4 Pencereler Simgesi İle Ekran Görüntüsü Alma

Asus Zenfone 4 telefonunuzun ön bölümünde yani ekranın hemen altında 3 tane simge bulunmakta. Bunlar geri simgesi, home (ana ekran) simgesi ve pencereler simgesi. Bunlardan pencereler simgesine uzun dokunduğunuz zaman yine ekran görüntüsü almış olursunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Asus Zenfone 4 Ekran Görüntüsü Nereye Kaydedilir?

Asus Zenfone 4 model bir telefonda ekran görüntüsü her zaman Galeriye kaydedilir. Galeriye girdiğiniz zaman burada almış olduğunuz ekran görüntülerini görebilirsiniz.

Asus Zenfone 4 Ekran Videosu Kaydetme

Asus Zenfone 4 akıllı telefonda ekrandaki işlemlerin videosunu çekmek için ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız var. Bunun için Google Play Store’a girip “ekran video kaydedici” veya “ekran videosu çekme” şeklinde aramalar yaparak ihtiyacınıza uygun uygulamayı indirin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com