Kategoriler
Mobil

AVG Antivirüs Uygulamasını Android Cihazdan Nasıl Kaldırabilirim?

AVG’nin Yönetici Olması

Gerek ücretsiz sürümü olan AVG AntiVirus FREE olsun gerekse ücretli sürümü olan AVG AntiVirus PRO olsun Android akıllı telefonlar ve tabletler için yüzbinlerce kullanıcı bulunan AVG antivirüs uygulaması her ne kadar kullanıcılarını zararlı yazılımlardan korusa da bazı durumlarda baş belası da olabiliyor. Yani yeri geldiğinde büyük bir sorun olabiliyor. Bu sorun ise yönetici sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

AVG antivirüs uygulaması, kullanıcının isteği ile mi yoksa kendisi gerek gördüğü için mi bilmem ama bazen yönetici konumuna geliyor. Böyle olunca da Android cihazınızdan AVG uygulamasını kaldıramıyorsunuz. Yani AVG’yi silemiyorsunuz.

akıllı telefon cihaz yöneticisi avg silme

AVG’yi Android Akıllı Telefondan ve Tabletten Kaldırma

Yukarıda da belirttiğimiz gibi AVG uygulaması, eğer yönetici konumunda ise artık AVG’yi cihazınızdan kaldıramaz, silemezsiniz. Avg’yi telefonunuzdan/tabletinizden silmek (kaldırmak) için öncelikle yönetici konumundan çıkarmalısınız. Bunun içinde izlemeniz gereken yol şöyle;

Öncelikle mobil cihazınızın “Ayarlar” bölümüne girin. Ardından “Güvenlik” bölümüne ve son olarak da “Cihaz Yöneticisi” bölümüne girin. Burada AVG uygulamasını görmeniz gerekiyor. Bu AVG’nin yanında kutucuk olacak ve işaretli olması lazım. Bu kutucuktaki işareti kaldırırsanız AVG uygulaması yönetici olmaktan çıkacaktır ve sizde artık AVG uygulamasını kolaylıkla mobil cihazınızdan kaldırabileceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com