Kategoriler
Oyun Özel

Battlefield 1 Çanakkale Savaşı Videosu Yayınlandı

Battlefield 1’in Gelibolu Videosu Çıktı

21 Ekim 2016 tarihinde çıkacak olan ve yılın en çok beklenen oyunlarından olan Battlefield 1 oyunu için son zamanlarda sık sık yeni videolar çıkmakta. Bu videolara bir yenisi daha eklendi. Ama bu video daha çok bizleri ilgilendiriyor. Çünkü yeni Battlefield 1 videosu Kurtuluş Savaşındaki Gelibolu Yarımadasında geçen destansı Çanakkale cephesini konu almış. Tüm dünyaya “Çanakkale Geçilmez” söylettiğimiz bu savaşı içeren videoda Osmanlı askerleri de bulunmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Battlefield 1’de Kurtuluş Savaşı

Bilindiği gibi Battlefield 1 oyunu 1. Dünya Savaşını konu alan ve merakla beklenen bir oyun. Oyunda Osmanlı Devleti de bulunmakta. Oyun ile ilgili birçok hikaye modu videoları yayınlanmakta. Bunların sonuncusu ise Kurtuluş Savaşını konu almakta.

battlefield-1-canakkale-savasi-videosu-yayinlandi

Gelibolu Yarımadasında geçen savaşı konu alan video, kısa görüntülerden oluşsa da bize aşina olduğu için hemen zihinlerimizde o destansı savaş tekrar canlandı. Battlefield 1 Single Player Campaign “The Runner” Trailer isminde yayınlanan videoyu izlerken sizinde milli duygularınız kabaracaktır. Videonun Türkçe alt yazılı olanını bizler sizinle paylaşacağız.

Başta Çanakkale Cephesinde olmak üzere Kurtuluş Savaşında hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Battlefield 1 Çanakkale Savaşı (Kurtuluş Savaşı/Gelibolu Yarımadası) Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=mrXZmWlNWBU

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com