Kategoriler
Android iOS Windows Phone

Battlefield 1 İçin Yardımcı Uygulama – Battlefield Companion

Mobil İçin Battlefield 1 Yardımcı Uygulaması

Yılın en çok beklenen oyunlarından olan Battlefield 1 oyununa sonunda oyun severler kavuştu. Pc, PlayStation 4 ve XBox One platformlarına gelen oyun şimdi de Android, iOS ve Windows Phone akıllı telefon ve tabletler için destek uygulaması geldi. Battlefield 1 yardımcı uygulaması olarak tanımlayabileceğimiz bu uygulama ile bilgisayarınızın yada oyun konsolunuzun başında olmasanız dahi oyunu takip edebilir ve bir takım işlemler yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu olayı kısa süre önce yine bir EA Games oyunu olan FIFA 17 oyununda gördük. Akıllı telefon ve tabletlerden Fifa 17 oyununu takip edip transfer gibi işlemler yapılabilen uygulamanın aynısı yine Battlefield 1 oyununda da görmekteyiz.

Android, iOS ve Windows Phone İçin Battlefield Companion

Ücretsiz olarak sunulan oyuna ait bu yardımcı uygulama sayesinde her an Battlefield 1 oyununuz yanınızda olacak. Ama sadece Battlefield 1 değil Battlefield 4 sahipleri de bu uygulamadan faydalanabilecekler. Böylece ister Battlefield 1 oyunu olsun ister Battlefield 4 oyunu olsun hesabınızı istediğiniz zaman kontrol edebileceksiniz.

battlefield-1-icin-yardimci-uygulama_battlefield-companion

Örneğin uygulamadan Kariyer (Career) moduna girerek profilinize, oyunlarınıza ve silah seviyelerinize bakabilirsiniz. Ayrıca Özelleştirme (Customization) bölümünden silahlarınızı düzenleyebilir ve özelleştirebilirsiniz. Bir diğer bölüm Amblem (Emblems). Buradan kendi ambleminizi oluşturabilir yada mevcut olanlardan birisini seçebilirsiniz.

PC İçin 1. Dünya Savaşı Oyunu – Battlefield 1 Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

Arkadaş Listesi (Friend List) bölümünden Battlefield 1 ve Battlefield 4 oynayan arkadaşlarınız ile iletişime geçebilirsiniz.

Battlefield Companion Tanıtım Videosu

Android İçin Battlefield Companion İndir

iOS İçin Battlefield Companion İndir

Windows Phone İçin Battlefield Companion İndir

Battlefield Companion Resmi Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com