Kategoriler
Android BlackBerry iOS

BBM (BlackBerry Messenger) de Sesli Görüşme Zamanı

BBM Sesli Görüşmeye Geçti

BlackBerry işletim sistemli cihazlar için geliştirilen sonraki zamanlarda Android ve iOS işletim sistemli cihazlar içinde yayınlanan BBM yani BlackBerry Messenger uygulamasına sesli görüşme özelliği eklendi. BBM ile artık sesli olarak görüşebileceksiniz. BBM yani BlackBerry Messenger’ın en büyük özelliği telefon numarası vermeden PIN ile görüşebilme.

PIN Sistemi İle Numaraya Vermeden Konuşun

BlackBerry cihazlarının belki de tercih edilme sebeplerinden biri olan anlık mesajlaşma uygulaması BlackBerry Messenger, bildiğiniz gibi geçtiğimiz yılın sonlarına doğru iOS ve Android platformlarına da gelmişti. Kullanıcıların numarasına ihtiyaç duymadan PIN adı verilen bir sistem ile anlık mesajlaşma imkanı sağlayan BBM, güncellenerek yeni özelliklere kavuştu. Güncelleme ile sürüm 2.0’a yükselen BlackBerry Messenger artık anlık mesajlaşmanın yanında sesli görüşme imkanı da sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

BBM - BlackBerry Messenger Sesli Görüşme

BBM Voice isimli özellik sayesinde, BBM’inizde kayıtlı olan arkadaşlarınızı internet üzerinden ücretsiz arayabilirsiniz. Güncelleme ile ayrıca 100 yeni ifade (smile), konum paylaşma, Dropbox entegrasyonu ve BBM Grup ile 50’den fazla kişi ile aynı anda konuşma özelliği eklendi. Bu yeniliklerin yanında BBM Channels isimli yeni özellik ile BBM kullanıcıları arasında; markalar, işletmeler, topluluklar ve daha fazla sosyal topluluk ile sohbet edebilirsiniz. BBM 2.0’ı, App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bakalım BBM, Voice özelliği ile popülerliğini arttırabilecek mi?

Android İçin BBM İndir Download

BlackBerry İçin BBM İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com