Kategoriler
Oyun

Bethesda, Yeni Oyunlarını E3 2017’de Tanıttı

The Evil Within 2 ve Wolfenstein II: The New Colossus Tanıtıldı

E3 2017 oyun fuarında Bethesda, kendi basın konferansını gerçekleştirdi. Birçok oyuncuların büyük beklentilerine rağmen bu konferans toplam 40 dakika sürdü ve sadece 2 yeni oyun tanıtıldı. Tanıtılan bu 2 yeni oyun ise aslında uzun süredir bilinen oyunlardı. Kısacası Bethesda bu yıl sürpriz yapmadan en ilgisiz konferansını gerçekleştirdi. Şimdi isterseniz sizlere biraz bu 2 yeni oyundan bahsedelim.

Sponsorlu Bağlantılar

The Evil Within 2

Uzun zamandır beklenen The Evil Within 2 oyunu sonunda tanıtıldı. Bu yeni oyunu bu kez Shinji Mikami ekibi hazırladı. Oyuncular yeniden, birinci oyundaki baş karakterin rolünde hareket ederek korkunç dünyaya gitmeli ve baş karakterin kızını kurtarmalısınız. Oyuncular neredeyse her dakika korku içinde olacaklar. Oyundaki malzemeler sınırlı sayıda olacak ve oyuncular istedikleri zaman oyunu stealth modunda veya düşmanlara karşı açık şekilde oynayabilecekler. The Evil Within 2 bu yılın Ekim ayında PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

The Evil Within 2 Fragman

Wolfenstein II: The New Colossus

Bethesda, MachineGames stüdyosu ile birlikte kendi gösterisinde beklenen Wolfenstein II: The New Colossus oyununu tanıttı. Oyuncular yeniden Naziler tarafından işgal edilmiş Amerika’ya dönerek onu faşistlerin elinden kurtaracaklar. Wolfenstein II: The New Colossus oyunu bu yılın Noyabr ayında PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

Wolfenstein II: The New Colossus Fragman

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com