Kategoriler
Özel Yazılım

Bilgisayar (PC) İçin En İyi Optimizasyon/Hızlandırma Programları

Bilgisayarınızı İyileştirin Hızlansın

Bilindiği gibi bilgisayarlar zamanla hızında düşü olur yani yavaşlar. Siz bilgisayarınızı kullansanız da kullanmasanız da bu yavaşlama gerçekleşir. Bunun nedeni ise gelişen teknoloji olduğu gibi sizin bilgisayarınızı kullanmanızdan da kaynaklanmakta. Örneğin oyun oynamayı seven birisi iseniz; bilgisayarınızı ilk aldığınız zaman en iyi oyunu bile oynayabileceğiniz bilgisayarınızda 2-3 yıl sonra orta seviyeli oyunları oynayabileceksiniz. Nedeni yeni çıkan anakartlar, ekran kartları, bellekler v.b. Yani donanım alanında gelişen teknoloji.

Sponsorlu Bağlantılar

Diğer bir nedeni ise kayıt defterindeki birikmeler. Gereksiz dosyaların çokluğu, çöp kutunuzun durumu, bilgisayarınızda yüklü diğer oyun ve programların durumu v.b. İşte bu sorunların hepsini tek bir program ile çözebileceğiniz programlara optimizasyon programları denir. Yani bilgisayarınızı iyileştirmeniz yani hızlandırmanız için optimize etmelisiniz. Böylece bilgisayarınızı gereksiz dosyalardan temizleyecek, kayıt defterindeki uyuşmazlıkları düzenleyecek, çöp kutunuzu ve daha önce çöp kutunuzdan sildiğiniz dosyaları tamamen silecek, donanımlar arası uyuşmazlıkları düzenleyeceksiniz. Yani bilgisayar komple elden geçecek. Sonuç olarak bilgisayarınız hızlanmış olacak. İşte bu alanda kullanabileceğiniz programlar.

PC İçin En İyi Temizleme, Hızlandırma, Optimizasyon Programları

Advanced SystemCare

Bu kategoride en iyilerden olan bu program bilgisayarınızı her daim kontrol altında tutuyor. Üstelik bilgisayarınızı yavaşlatmıyor. başlangıç iyileştirme, gizlilik süpürme, çöp dosyalarını temizleme, kısayolları düzeltme, kayıt defteri temizleme, casus yazılımları kaldırma gibi birçok görevi başarı ile yerine getiriyor. Ayrıca Casus yazılım koruması, sürücü güncelleme, disk en iyileme, oyun en iyileme, şifre yönetimi gibi bilgisayarınızda ihtiyaç duyduğunuz diğer durumlar için benzer programları indirmenizi sağlıyor.

PC İçin Advanced SystemCare İndir

CCleaner

Bu alanda en popüler programlardan birisi. Bu program ile bilgisayarınıza düzenli olarak bakım yapabilirsiniz. Temizleme, hızlandırma ve optimize etme gibi görevleri başarılı bir şekilde yerine getirmekte.

PC İçin CCleaner İndir

Glary Utilities

Glary Utilities programını bilgisayarınıza indirerek içerisinde PC hızlandırıcı, sistem bakım yapan, bilgisayarı koruyucu gibi bir çok araç olan bir programa sahip olabilirsiniz. Glary Utilities ile bilgisayarınızın performansı ilk günkü gibi hızlanmaya başlayacaktır. Bilgisayarınız da bulunan gereksiz dosyaları silen Glary Utilities bunun gibi daha çok bir işe yarar işlem yapmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

PC İçin Glary Utilities İndir

YAC (Yet Another Cleaner)

Bu alanda yine iddaalı bir program olan Yet Another Cleaner yada kısaca YAC program, tarayıcı koruması, web tarayıcı anasayfa koruması, zararlı yazılım düzenlemelerine karşı arama motoru koruması, gerçek zamanlı casus yazılımları tespit etme, kötü amaçlı yazılım ve gizli reklam yazılımı koruması, potansiyel tehlikeye karşık tespit etme ve kaldırma, çöp dosyası ve eklentileri temizleme, otomatik olarak gezinme izlerini temizleyerek gizliliği koruma, optimizasyon yaparak hızlandırma, programları hızlı şekilde ve tamamen tek tıkla kaldırma, reklam engelleme gibi birçok görevi başarı ile yerine getirmekte.

http://www.yac.mx adresinden indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com