Kategoriler
Yazılım

Bilgisayarda Clash of Clans Oynama – Clash of Clans PC İndir

Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Clash of Clans Strateji ve Savaş Oyunu

Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefonlarınızdan heyecanla oynadığınız Clash of Clans strateji ve savaş oyununu bilgisayarınızda oynamak istemez miydiniz? Daha geniş ekran da daha iyi bir görüş açısı ile böylesi güzel bir oyunu oynamak isteyeceğinizi düşündük. Windows işletim sistemi bilgisayarlar da bu oyunu oynayabilmeniz için de sizlere bu yazımızı hazırladık.

Sponsorlu Bağlantılar

Clash of Clans oyununu mobil işletim sistemli akıllı telefonlar da oynadığınız için oyunda ki köyünüz sürekli saldırı altında olabilir. Ancak oyunu bilgisayarınızda oynarsanız ve bilgisayarınız sürekli açık kalırsa saldırı almamak için bütün önlemleri almış olacaksınız. Bunun için ise yapmanız gereken Android ve iOS işletim sistemli telefonlarda ki uygulama ve oyunları bilgisayardan açmak için kullanacağınız emilatör programı olan BlueStacks programıdır. Aşağıda adım adım Clash of Clans oyununu bilgisayarınız da nasıl oynayacağınızı anlatacağım.

Bilgisayarda Clash of Clans Oynama - Clash of Clans PC İndir

Adım 1 : BlueStacks İndir

Aşağıda ki linke tıklayarak öncelikle bilgisayarınıza bu programı kurmalısınız.

BlueStacks İndirme Linki

Adım 2: Clash of Clans İndir

Daha sonra Android ya da iOS işletim sistemli cihazlar için hangisini kullanıyorsanız ona tıklayarak oyunu indirin.

Android Clash of Clans İndirme Linki

iOS Clash of Clans İndirme Linki

Adım 3: BlueStacks Kurulunu

İndirmiş olduğunuz BlueStacks programının üzerine gelip çift tıklayın ardından sağ alt kısımda ki Devam et butonuna tıklayınız ve kurulumu yapınız. Programı yükledikten sonra giriyoruz ve içinde popüler kullanılan oyun ve uygulamalara gidiyoruz. Burada Clash of Clans oyununu göreceğiz ona tıklıyoruz.

Adım 4: Son İşlem

Sizden Google hesabınız ile giriş yapmanız isteniyor e-mail ve şifreniz ile giriş yapınız. Eğer hesabınızla giriş yapmazsanız oyuna baştan başlıyor ve mobil telefonunuzda kaldığınız yerden devam edemiyorsunuz. BlueStacks programı sizler için güvenli bir emilatör programıdır email ve şifreniz ile giriş yapmak için çekinmenize gerek yoktur. Hepsi bu kadar. İyi oyunlar dileriz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com