Kategoriler
Yazılım

Bilgisayarda Kendi Videonu Yap ve Düzenle – Windows Live Movie Maker İndir

Windows Live Movie Maker Kişisel Video Yaratma Programı

Windows Live Movie Maker programını bilgisayarınıza indirerek fotoğraflar veya videolar ile kendinize özel filmler yaratabilirsiniz. Oluşturacağınız filmlere yazılar ve geçiş efektleri ekleyebilir ve göze hoş gelecek bir film hazırlama imkanına sahip olduğunuzu unutmayın. Video ya da filmlerden oluşan bazı kesitleri dilerseniz düzenleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Live Movie Maker programında size özel filmlerinize özel sesler, müzkler ekleyebilir ya da var olan sesleri silebilirsiniz. Hazırladığınız videoları YouTube, Facebook, Windows Live SkyDrive gibi paylaşım sitelerinde anında paylaşabilirsiniz. Ya da isterseniz DVD’ye, masaüstüne ekleyebilir veya mobil cihazlarınıza gönderebilirsiniz.

Windows Live Movie Maker programı sizlere özel filmler yapmak için tüm fırsatları sunuyor. Sizlerin yapması gereken tek şey programı biraz karıştırarak öğrenmek olacak. Ardından kendinizi geliştirebilir ve olağanüstü filmler yapabilirsiniz. Windows Live Movie Maker ile harikalar yaratmak tamamen sizin elinizde.

Bilgisayarda Kendi Videonu Yap ve Düzenle - Windows Live Movie Maker İndir

Windows Live Movie Maker programını ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Microsoft tarafından üretilen Windows Live Movie Maker programının dosya boyutu 131 MB’dır. Windows Live Movie Maker programını bilgisayarınıza Türkçe dil desteği ile indirebilme imkanına sahipsiniz. Win 7 ve Vista gibi Windows işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

İndirme Linki: Windows Live Movie Maker İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com