Kategoriler
Yazılım

Bilgisayardaki Zararlı Yazılımlar Temizleme Programı – Malwarebytes Anti-Malware Free İndir

Bilgisayardaki Zararlı Yazılımlar Temizleme Programı

Bilgisayarlarımız gün geçmiyor ki güvenlik tehdidi altında kalmasın. Her gün piyasaya çıkan yeni virüsler yüzünden herkesin başı ağrıyor. Trojanlar, rootkitler, solucanlar, spywarelar ve daha fazlası bilgisayarlarımızın güvenliği için tehdit durumunda ki yazılımlardır. Malwarebytes Anti-Malware Free yazılımı ise tüm bunlara dur diyebileceğiniz ve son verebileceğiniz ücretsiz ve popüler programların başında geliyor. Günümüzde bilgisayarlarda bulunan yalnız bir antivirüs programı artık yeterli olmayabiliyor. Daha inatçı virüsler ve zararlı yazılımlar bu antivirüs programlarının kıskacına yakalanamıyor. Ancak Malwarebytes Anti-Malware Free programı tüm bunların üstesinden gelebiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Malwarebytes Anti-Malware Free yazılımı sadece bilgisayarınıza değil İnternet tarayıcısına bulaşan istenmeyen eklentilerden de sizi kurtarıyor. Bu eklentileri tek tek tespit edip size silip silmeme konusunda yardımcı oluyor. Ve saydığımız tüm bu işlemleri saniyeler içerisinde yerine getirerek görevini layıkıyla yerine getiriyor. Böylece bilgisayarımız da hiç bir şekilde zorlama, tıkanma, donma ya da yavaşlama olmuyor. Malwarebytes Anti-Malware Free programı biz editörler tarafından siz kullanıcılara tavsiye edilen programlarından başında geliyor. Cihazınızın güvenliği sizin için büyük bir problem ise Malwarebytes Anti-Malware Free programını denemenizi kullanmanızı öneririz.

Bilgisayardaki Zararlı Yazılımlar Temizleme Programı - Malwarebytes Anti-Malware Free İndir

Malwarebytes Anti-Malware Free programı Ücretsiz bir şekilde indirilmeye hazır durumdadır. Malwarebytes Anti-Malware Free programını Türkçe dil desteği ile kolayca kullanabilirsiniz. Yazılımın boyutu 20.5 MB’dır. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win2000, Win 8.1 gibi Windows işletim sistemlerine indirip kurulumu yapabilirsiniz.

İndirme Linki: Malwarebytes Anti-Malware Free İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com