Kategoriler
Yazılım

Bilgisayarı Hızlandırmanın Kolay Yolu – Advanced SystemCare Free İndir

Bilgisayarı Hızlandırmanın Kolay Yolu

Advanced SystemCare Free programı zamanla bilgisayarınızın donmasına ve yavaşlamasına engel olmak, hızlandırmak için görev yapar. Bilgisayarınızın sistemini rahatlatarak ilk günkü haline getirmek için çalışan bir sistem optimizasyon programıdır. Programın içerisinde temizlik, hızlandırma, koruma, casus yazılım kaldırma, kayıt defteri düzeltme, gizlilik süpürme, çöp dosyaları temizleme, İnternet hızlandırma, kısayolları düzeltme gibi bir çok özellik bulunmaktadır. Bu özellikler doğrultusunda bilgisayarınızın disk performansı da artmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bilgisayarınızda bulunan İnternet tarayıcı programınız istenmeyen yazılımlar tarafından ele geçirilmişse Advanced SystemCare Free hepsini temizler ve tarayıcınızı istenen hale getirir. Ayrıca bir diğer dikkat çekici özellik ise içerisinde bulunan Turbo Güç ile bilgisayarınızda bulunan oyunlar ve uygulamalar için performans yükseltebilirsiniz. Böylelikle çalıştırdığınız uygulamalar ve oyunlar daha hızlı çalışıyor ve donmalar gerçekleşmiyor. Advanced SystemCare Free yazılımı editörler tarafından bir bilgisayarda olması gereken ücretsiz programlar arasında yer almaktadır. Programın arayüzü oldukça kullanışlı ve kolay anlaşılabilir durumdadır.

Bilgisayarı Hızlandırmanın Kolay Yolu - Advanced SystemCare Free İndir

IObit tarafından üretilen Advanced SystemCare Free programını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Programın Türkçe dil desteğinin yanı sıra İngilizce, Almanca, Japonca ve Fransızca dil destekleri de bulunmaktadır. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win10, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli bilgisayarlarınıza yükleyebilirsiniz. Programın boyutu 41.86 MB’dır.

İndirme Linki: Advanced SystemCare Free İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com