Kategoriler
BlackBerry

BlackBerry İçin Ücretsiz BBM Uygulaması

BlackBerry İçin Ücretsiz Messenger Uygulaması

BlackBerry kullanıcılarının kullandığı popüler messenger uygulaması olan BBM uygulaması ücretsiz br uygulamadır. BlackBerry cihazlar için geliştirilmiş bu uygulama ile tüm sevdiklerinizle doyasıya sohbet edebilirsiniz. Üstelik aynı anda birçok kişiyle sohbet etme imkanınız da var. Ayrıca BlackBerry cihazınız ile birden fazla kişiye mesaj gönderme imkanı da sunmaktadır.

BlackBerry Messenger BBM

Sponsorlu Bağlantılar

Son olarak sesli görüşme özelliği de eklenen BBM uygulamasını açmanıza gerek yok. Çünkü BlackBerry cihazınızda devamlı açık kalan bir uygulamadır. Mesajlarınız ile detaylı bilgileri görebiliyorsunuz. İstediğiniz fotoğrafları, dökümanları veya sesli bir şekilde notlarınızı ücretsiz olarak paylaşabilirsiniz. Paylaşımlarınızda gizliliğe önem verilmiştir. Bilgilerinizi istemedikleriniz göremez. Sizinle arkadaş olacak kişileri siz seçersiniz. İstemediğiniz kimseyle arkadaş kalmazsınız. BlackBerry cihazınızda kendinize bir profil oluşturarak resim, fotoğraf veya animasyonlarınızı profil resmi olarak kullanabilirsiniz. Sevdiklerinizle her an iletişim içinde olacaksınız. BlackBerry işletim sistemli cihazlarda bilgilerinizi nasıl paylaşacağınızı kullanıcı seçer.

PIN Sistemi İle Sonradan Rahatsız Edilmezsiniz

BBM PIN

Daha özel olduğu ve sizinle iletişim kurabilecek olanları her zaman kontrol etmek için BBM, telefon numaraları veya e-posta adresleri yerine PIN’leri kullanır. Kişilerinizi siz seçersiniz. İki yönlü dahil olma ile, size kimin mesaj göndereceğini kontrol edin. BBM Groups resimleri, listeleri ve randevuları grup üyeleriyle paylaşmanıza yardımcı olur. BBM kişi listenizde olmayan kişilerle de aynı grupta olabilirsiniz. Birden çok kişiyi birlikte sohbet etmeye davet edin. Aynı anda birden fazla BBM kişisine mesaj gönderin. BBM Channels: İlgi alanlarınızla ilgili sohbetlere katılın. Böylece düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve sevdiğiniz şeyleri paylaşmak için yeni bir kanal oluşturun. Mevcut BBM kanallarına katılarak sohbetlere dahil olabilir, paylaşımda bulunabilirsiniz.

BlackBerry İçin Ücretsiz BBM Uygulaması İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com