Kategoriler
İnceleme Özel

Block City Wars Oyun İncelemesi

GTA + MineCraft Tadında Bir Oyun

Block City Wars oyunu bir açık dünya oyunu olup oyun tarzı olarak GTA oyununa benziyor oyun grafikleri olarak ise Minecraft oyununa benziyor. Google Play ve App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunda size birçok görevler verilmiş ve amacınız bu görevleri tamamlamak.

Sponsorlu Bağlantılar

Ama isterseniz görevleri yapmayıp açık dünyada istediğinizi de yapabilirsiniz. Örneğin elinize silah laıp şehirde terör estirebilirsiniz. Ama şunu unutmayın ki eğer birisini öldürürseniz polis olsun yada olmasın arananlar listesine giriyorsunuz ve polisler sizi ilk gördükleri yerde öldürmeye çalışıyorlar.

Şehirde Terör Estirin ve Zombi Öldürün

Block City Wars inceleme1

Sahip olduğunuz silahlar çok fazla. Tabi ilerledikçe bazı silahlara sahip oluyorsunuz. Oyunun haritasına girdiğiniz zaman görevlerinizi görebilirsiniz. Ayrıca haritanın bir kısmında ise zombiler var ve bu zombilerin olduğu bölgeye de geçebiliyorsunuz. Yalnız şunu da unutmayın bir çatışma sırasında ölmeniz biraz daha kolay. Yani kolay ölüyorsunuz.

Block City Wars inceleme3

Oyunda herşeyi yapabiliyorsunuz. Tıpkı GTA oyununda olduğu gibi araba, tank, helikopter gibi her türlü aracı alıp kullanabiliyorsunuz. Ama bu araçları kullanmak biraz sıkıntılı gibi olmuş. Yani kontroller pek iyi değil diyebiliriz.

Counter Tarzı Oyun Modu

Block City Wars inceleme2

Ayrıca oyunun Shop kısmından kendinize birçok yeni araç-gereç ve silahlar satın alabilir ve karakterinizi özelleştirebilirsiniz. Diğer yandan oyunun PUP moduna girerseniz burada dünyanın farklı bölgelerindeki insanlarla online olarak belirli haritalarda çatışmalara girebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Android Block City Wars İndir

iOS (iPhone, iPad, iPod touch) Block City Wars İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com