Kategoriler
Oyun

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (10 Ekim / 16 Ekim 2016)

10 Ekim – 16 Ekim 2016 Oyunları

Oyun sektörü her geçen gün büyüyor ve her geçen gün birbirinden kaliteli oyunlar çıkmaya devam ediyor. Özellikle Ekim ayı çok önemli. Çünkü oyun sektörünün en iddaalı oyunları genellikle bu ayda bir bir satışa çıkıyor. Bu gelişmelerin yaşandığı bu günlerde yine en iddaalı oyunlar bu hafta satışa çıkıyor. Merakla beklenen bu oyunların en dikkat çekeni ise şüphesiz Batman:Arkham VR, Rise of the Tomb Raider oyunları. İşte bu hafta çıkacak en iddaalı 5 oyun.

Sponsorlu Bağlantılar

Haftanın Oyunları

Batman: Arkham VR

haftanin-oyunlari-batman-arkham-vr

Sadece PlayStation 4 platformu için 11 Ekim 2016’da raflardaki yerini alacak oyun adından da anlaşılacağı üzere VR desteği sunmakta. Aksiyon türündeki bu oyunu gözünüzde sanal gerçeklik gözlüğü ile oynayabileceksiniz.

Rise of the Tomb Raider

haftanin-oyunlari-rise-of-the-tomb-raider

Bu yılın başında PC platformu için çıkan Rise of the Tomb Raider oyunu oyun konsolları için çıkmamıştı. 11 Ekim’de PlayStation 4 için çıkacak olan oyun XBox One ve XBox 360 konsolları için ise önümüzdeki ay çıkacak. VR desteği de sunacak olan oyun nefes kesecek aksiyon sahneleri barındırmakta.

WWE 2K17

haftanin-oyunlari-wwe-2k17

Amerikan profesyonel güreş oyunu denildiğinde akla gelen ilk oyun olan WWE 2K17 oyunu bu hafta raflerdaki yerini alacak. 11 Ekim’de satışa çıkacak olan oyun bütün platformlar için geliyor. PC, PlayStation 3, PlayStation 4, XBox One ve XBox 360.

Driveclub VR

haftanin-oyunlari-driveclub-vr

bu oyunda tıpkı Batman: Arkham VR gibi VR desteği ile geliyor. Ama bir yarış oyunu olarak. 13 Ekim 2016’da satışa sunulacak oyun son derece gerçekçi bir araba sürme ve yarış deneyimi sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour

haftanin-oyunlari-duke-nukem-3d

Bir zamanların efsane oyunu olan Duke Nukem 3D oyunu, 20. yılına özel çıkardığı bu oyun ile hayranlarını sevindiriyor. 11 Ekim’de satışa sunulacak olan oyun PC, PlayStation 4 ve XBox One platformları için geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com