Kategoriler
İnternet Özel

Çalınan Facebook Şifresini Kurtarma Yöntemleri

Çalınan Facebook Hesabı Nasıl Kurtarılır?

Öncelikle şunu söylemeliyim ki sadece Facebook şifresi değil bir çok uygulama ile ilgili hesap bilgilerinizi çalmak isteyen kimlik hırsızları mevcut. Bu yüzden Facebook dışındaki hesap bilgileriniz için (hotmail, outlook.com, gmail, banka şifreleri gibi) koymuş olduğunuz şifreleri mutlaka hem harf hemde sayı olacak şekilde karışık şekilde koymalısınız. Eğer kolay tahmin edilebilir bir şifre koyarsanız çalınma ihtimali de o kadar kolay olur.

Sponsorlu Bağlantılar

facebook şifre çalınmas

Facebook Şifreleriniz Kuvvetli Olsun

Ayrıca Facebook şifrelerini çalmak için hack programları olduğunu da unutmayın. Facebook şifreniz gibi şifreli işlemler yaparken kimsenin size bakmadığından, sizi görmediğinden emin olun. Öncelikle aşağıdaki linkleri incelemenizde fayda var;

Facebook Şifre Sıfırlama Nasıl Olur? Facebook Şifre Kurtarma

Dikkat! Facebook’da Yeni Şifre Çalma Yöntemi

facebook-şifre

Çalınan Facebook şifresini geri almak için birden fazla yöntem bulunmaktadır. Şimdi size bazı yöntemler söyleyeceğiz. Bu yöntemleri denemeniz gerekiyor.

Çalınan Facebook Şifresi İçin Ne Yapılabilir?

1 – Tarama Yapın

Öncelikle bilgisayarınızda detaylı bir virüs taraması yapın. Bunun için bir antivirüs programının yanı sıra Malwarebytes Anti-Malware yazılımı ile de zararlı ve casus yazılım taraması yaptırın.

2 – İletişim Formunu Dikkatlice Doldurun

Eğer internet tarayıcınızdan başka bir Facebook hesabı açtıysanız bu hesaptan çıkış yapın. Daha sonra güvenlik ayarları ile ilgili aşağıdaki sayfaları inceleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Hesabınızı Güvenli Tutma

Facebook Güvende Olmak

3 – Onay E-Mailini Kontrol Edin

Eğer işlemleri doğru yaptıysanız yazdığınız e-posta hesabına bir onay maili gelecektir. Gelen mailde “Evet, çalınan hesap benim” linkine tıklayın. Artık Facebook’un size dönüş yapmasını bekleyin.

4 – “Şifremi Unuttun?” Bölümünü Kullanın

Facebook giriş sayfasında “Şifreni mi unuttun?” bölümünü kullanıp karşınıza çıkan sayfada talimatları takip edin.

Sponsorlu Bağlantılar

“Çalınan Facebook Şifresini Kurtarma Yöntemleri” için 6 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com