Kategoriler
Oyun

Call of Duty: Modern Warfare 3 – PC İçin Aksiyon ve Savaş Oyunu

“Call of Duty: Modern Warfare 3” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Nişan, Tek Kişilik İlerlemeli olan oyunun çıkış tarihi 8 Kasım 2011. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – Wii – NDS

Sponsorlu Bağlantılar

“Call of Duty: Modern Warfare 3” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.8 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 16 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7, internet bağlantısı.

Call of Duty Modern Warfare 3

“Call of Duty: Modern Warfare 3” Oyun Özellikleri

Günümüz savaş atmosferlerini, savaş alanına yansıtması ile bilinen Modern Warfare serisinde gelenek bozulmadı ve Modern Warfare 3 oyununda da bizleri, şehirlerin sokaklarında ve caddelerinde ayrıca binaların içerilerinde bir savaş ortamı bekliyor. Black Ops oyunuyla istediği başarıyı sağlayan Infinity Wards cesaretle çok kısa bir aradan sonra Modern Warfare 3’ü çıkarttı. Black Ops’taki senaryo daha çok bir ajanın hatıralarını konu alan değişik mekanlarda geçerken, Modern Warfare kendine has mekanları ve senaryosu ile farklı bir oyun teması ile karşımıza çıktı. Yazının devamında MW3 olarak bahsedeceğimiz oyunun daha açılışından itibaren bir aksiyon fırtınası bizleri bekliyor. Hem de farklı mekanlarda farklı görevleri yerine getirmenin zevki de cabası. IW firması MW3 oyununda sizi sürekli çaresizliklerin ve şanssızlıkların içerisine bırakmış.

“Call of Duty: Modern Warfare 3” Video

“Call of Duty: Modern Warfare 3” İndir Download Satın Al

“Call of Duty: Modern Warfare 3” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com