Kategoriler
Mobil

Canlı Fotoğraflar Özellikli 4000 mAh Samsung Galaxy S8 Active

Galaxy S8 Active’in Ayak Sesleri Yükseliyor

Samsung Galaxy S8 Active akıllı telefonun canlı görüntüleri çıktı. Telefon bu ayın başlarında FCC tarafından onaylandı. Canlı resimler Android Police tarafından da yayınlandı. Samsung Galaxy S8 Active, Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus’a benzer bir tasarım sahip. Canlı görüntülerdeki AT&T modeli kavisli 3B cam kenarları içermiyor ve ekranın daha iyi korunması için her iki tarafta da kalın çerçeveler bulunuyor. Galaxy S8’den 1.5 kat daha kalın olduğu söyleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Telefon, Galaxy S8’deki muhteşem sonsuzluk ekranı yerine 5.8 inç düz AMOLED ekrana sahip. Ayrıca ekstra dayanıklılık için MIL-STD-810G’ye dahil ve ayrıca IP68 toza ve suya karşı dayanıklılık sertifikasına sahip.

4000 mAh Bataryalı Galaxy S8 Active

Galaxy S8 Active, 4.000 mAh batarya ile gelecek. Hatırlarsanız Galaxy S8 Plus 3500 mAh ve Galaxy S8 3000 mAh bataryaya sahip. Geçen sene S7 Active akıllı telefon da 4.000 mAh batarya ile gelmişti. Telefon Android 7.0 ile çalışıyor.

Galaxy S8 Active modelinin önceki Active modellerinde mevcut olan sualtı kamera moduna sahip olmadığını da belirtmek gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com