Kategoriler
İnceleme

caRRage Oyun İncelemesi

Silahlı Araba Savaşları Oyunu

caRRage oyunu sadece iOS platformu için yayınlanmakta. App Store’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunun boyutu da çok fazla değil. Küçük boyutlu olmasına rağmen oyun grafikleri oldukça iyi. Oyunda kullanacağınız araçlar normal araçlar değiller. Yani modifiye edilmiş araçlar. Eğer isterseniz aracınızın farklı yerlerine yeni donanımlar ekleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Arabanıda silahlarınızda var ve bu silahlarınızı mutlaka güçlendirmelisiniz. Oyuna girdiğiniz zaman karşınıza 3 oyun modu çıkıyor. Bunlar Kariyer (Career), Hızlı Yarış (Quick Race) ve Çoklu Oyuncu (Multiplayer). Oyunda bölümler genellikle birbirine benziyor.

Arabanızı kullanırken sadece fren pedalını ekranda göreceksiniz. Yani gaz pedalı yok. Fren pedalının yanı sıra arabanızı kontrol etmenizi sağlayan daire şeklinde bir bölüm var. Oyun kontrolleri biraz zor ama alıştıktan sonra o kadar da zor gelmiyor.

caRRage inceleme-1

Ekranda 3 adet silah seçeneği göreceksiniz. Bunlardan birisi mayın bırakma, diğeri arabanızı hızlandıran NOS ve bir diğeri ise roket fırlatma. Bunların hepsini rakiplerinizi saf dışı bırakmak için kullanacağınız silahlar. Ayrıca bunu diğer rakiplerinizde yapıyor. Bu nedenle rakiplerin silahlarından da kendinizi korumayı ihmal etmeyin.

Kısayolları Kullanın

Oyunda yarışırken çevreye mutlaka göz atın ve eğer kestirme bir yol görürseniz bu yolu mutlaka kullanın. Çünkü yarışı kazanmak için önemli bir avantaj. Yarışlar genellikle 3 tur üzerinden oynanıyor. Ayrıca yarışırken yol üzerinde mayın, roket ve NOS silahları bulunmakta ve bunları mutlaka alın.

Sponsorlu Bağlantılar

caRRage inceleme-2

Ayrıca her bölüme başlarken oyun size her ü 3 silahtan birer tane veriyor ve bölüm bittiğinde kullansanızda kullanmasanızda bu silahlar sıfırlanıyor. Yani bir sonraki bölümde bu silahları kullanamazsınız.

NOT: OYUN MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com