Kategoriler
İnceleme Mobil Özel

Casper Akıllı Telefon – Casper Via V4 ve Özellikleri

Casper Model Akıllı Telefon

Şimdiye kadar bilgisayar markası olarak bildiğimiz Casper, artık akıllı telefon sektörüne de girdi. Casper Via V4 modeli ile iddaalı bir giriş yapan Casper’ın bu akıllı telefonunun sahip olduğu özellikler oldukça iyi. Hem tasarım olarak hemde özellik bakımından rakiplerinin gerisinde kalmayan Casper Via V4, 4 çekirdek işlemciye sahip ve çift SIM kart özelliği bulunmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Casper Via V4 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

1280X720 piksel çözünürlüğe, IPS ekran kalitesine ve 4,7” Parlak HD Ekrana sahip. 4 çekirdekli işlemci 1.5 GHz Turbo hızında. PowerVR SGX544 grafik işlemcisine sahip Casper Via V4’ün işletim sistemi ise Android 4.4.2. LED flaşlı arka kamerası 13 MP iken ön kamerası 2 MP.

Casper Via V4

16 GB hafızaya sahip telefon microSD ile 32 GB olabiliyor. Özellikleri arasında Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 da bulunmakta. Ayrıca 1 GB RAM ve 1800mAH bataryaya sahip. Bütün bu özelliklere sahip bu akıllı telefonun fiyatı ortalama 1.000 TL civarında.

Bu akıllı telefonda gözlerinizi ekrandan ayırmadıkça ekran kilidi devreye girmez. Ayrıca rehberde iken aramak istediğiniz kişiyi aramak için o isme gelip telefonunuzu kulağınıza götürmeniz yeterli.

Casper işaretle arama

Son olarak da Casper Via V4 akıllı telefonda işaret ile arama yapabiliyorsunuz. Mesela arama tuşlarının olduğu ekranda ekrana kalp çizin anında sevgilinizi arayacaksınız. Tek yapmanız gereken şey  o kişiye mevcut işareti atamak.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com