Kategoriler
Teknoloji

CES 2014 – Gerçek Akıllı Saat İntel’den

İntel Akıllı Saat

CES 2014 teknoloji fuarında bizleri şaşırtacak cihazlardan birisi de İntel’den geldi. Şimdiye kadar birçok akıllı saat duyduk ama İntel’in yaptığı akıllı saat galiba en iyisi olacak. İntel’in farkını koyduğu bu akıllı saat CES 2014 fuarına damgasını vurdu. Yakın zamanda da akıllı bileklik cihazını duyuracaklar.

Beklenen Hamleyi Yaptı

Intel kendisinden beklenen hamleyi yaptı ve ilk akıllı saatini resmi olarak tanıttı. Şimdiye kadar benzeri ürünlerin üretimini yapmayan şirket gerçek anlamda farklı bir saat yaratmak niyetinde. Diğer büyük firmalara kafa tutmak istediğini açıklayan Intel, akıllı saat teknolojisine yenilik getirerek bu cihazları gerçekten kullanılabilir kılmak istiyormuş. Ürünün en ilgi çekici yönü ise herhangi bir akıllı telefona ihtiyaç duymadan, kendi başına çalışabilmesi.

Sponsorlu Bağlantılar

intel akıllı saat

Intel’in CEO’su Brian Krzanich yaptığı açıklamada, akıllı saatlerin sektörü domine etmediğini çünkü piyasaya çıkan örneklerin gerçek anlamda çözüm üretemediklerini, belirtti. Kendilerinin gelişim açısında büyük bir mücadeleye de girdiklerini belirten isim Intel’in akıllı saati ile ilgili daha detaylı bilgi vermedi. Öte yandan yine detaylı bilgisine sahip olamadığımız “Intel akıllı bileklik,” sektörü şaşırtacak özellikler ile gelecek ve büyük moda şirketlerinin üretimine sunulacakmış.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com