Kategoriler
İnternet

Chrome İçin Mobil Facebook Sohbetlerini Bilgisayardan Görme Eklenntisi – faces.im

Akıllı Telefondaki Facebook Sohbetlerinizi Bilgisayarınıza Taşıyın

Google’ın internet tarayıcısı olan Chrome her geçen gün gelişmekte. Şimdi ise akıllı telefonunuzda Facebook üzerinden yaptığınız sohbetleri bilgisayarınızdan görebileceksiniz. Böylece Facebook sohbetlerinizi Chrome tarayıcınıza taşımış olacaksınız.

Chrome Tarayıcınızda Sohbet Balonları

Mobil ortamın sağladığı çeşitli kullanım kolaylıkları masaüstü sistemlere de taşınıyor. Bunlardan biri de, mobil Facebook uygulamasının “Sohbet Balonları” özelliği oldu. Faces.im adlı Google Chrome uzantısı ile Facebook’un sohbet balonlarını masaüstü tarayıcıya entegre etmek mümkün.

Sponsorlu Bağlantılar

Faces.im uzantısı mobil Facebook uygulamasında kullanılan sohbet balonları benzeri bir deneyim sunuyor. Uzantının sağladığı en büyük avantaj ise Facebook mesajlarını kontrol etmek için web sitesine göz atılması zorunluluğunu ortadan kaldırması. Uzantıyı bir kez yükledikten sonra sohbet için yeni sekmeler ve pencereler açma zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Chrome için faces.im eklentisi

Chrome tarayıcının açık olması durumunda Facebook sayfası açık olmasa dahi sosyal ağ üzerinden gelen mesajlar olarak tarayıcının sağ kısmında ortaya çıkıyor. Tıpkı mobil uygulamada olduğu gibi farklı kişilerden mesajlar geldikçe, her kişi için ayrı bir “sohbet kafası” oluşuyor.

NOT: MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com