Kategoriler
İnternet

Chrome Tarayıcıdan İnternete Giremiyorum

Firefox’dan İnternete Giriyor Ama Chrome’dan Girmiyor

Bilgisayardan internete girerken en çok kullanılan internet tarayıcılardan birisi de hiç şüphesiz Chrome. Fakat bazen Chrome web tarayıcısı internete bağlanmıyor. Yani internet bağlantınız olmasına rağmen Google Chrome’dan internete giremiyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Acaba internette mi sorun var diye düşünürken Firefox yada diğer internet taracıları ile internete girdiğini farkediyorsunuz. Yani sorunun Chrome’dan kaynaklandığını anlıyorsunuz. Peki Firefox, Yandex, İntenret Explorer gibi tarayıcılardan internete girerken neden Chrome’dan internete giremiyorsunuz? Burada şunu düşünmeniz gerekiyor; “Chrome’u engelleyen birşeyler var.”

Antivirüs Programını Kontrol Edin

Eğer diğer web tarayıcılarından internete bağlanıyor ama Chrome’dan internete bağlanamıyorsanız bunun ilk nedeni antivirüs programıdır. Özellikle Norton 360 antivirüs programı algıladığı en ufak bir tehlikede Chrome tarayıcısını tehdit olarak görüyor ve engelliyor.

chrome internete bağlanmıyor

 

Bunun olmasının sebebi Chrome’un bazen güvenlik açıklarına sahip olması. Bu sorunu çözmek için ilk seçeneğiniz antivirüs programınızı güncelleyin. Eğer güncel ise;

“Ayarlar > Güvenlik duvarı > Program kuralları” yolunu izleyerek buradan Google Chrome programını bulun ve erişim iznine “İzin ver” seçin. Diğer antivirüs programları için benzer bir yol vardır.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com