Kategoriler
Android Özel

Çocukları Takip Etmek İçin En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları-2

Çocukların Online Aktivitelerini Takip Etmek İçin En İyi Uygulamalar

Çocukların veya genç yetişkinlerin cihazlarında neler yaptıklarını öğrenmek için birden fazla yöntem var. Daha önceki yazımızda bunların 5 tanesinden bahsetmiştik. Bu devam yazısında da çocuğunuzun online etkinliklerini izleyebileceğiniz için en iyi 5 ebeveyn kontrolü uygulamasında bahsedeceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Çocukları Takip Etmek İçin En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları-1

SecureTeen Parental Control

Çoğu zaman anne-babalar, çocuğunun çevrimiçi erişkin/olgun içeriğe maruz kalmasından endişeli. Yani bu uygulamanın size yardımcı olacağını söyleyebilirim. SecureTeen Parental Control uygulaması, yetişkinlere yönelik içeriğin online olarak belirli sınırlarda değil hepsinde filtrelenmesine yardımcı olur. Çocuğunuz ve konumuyla da indirilen ve yüklenen tüm etkinlikleri, uygulamaları izlemenizi sağlar. Çocuğunuz tarafından yüklenen uygulamalar sizin tarafınızdan beğenilmiyorsa, web sitesi aracılığıyla giriş yapıp uzaktan yüklendiğinde bile kapatabilirsiniz.

SecureTeen Parental Control İndir

Kids Place – Parental Control

Kids Place, yalnızca onaylı uygulamaları sergileyen, çocuğun istenmeyen uygulamaları satın almasını ya da yüklemesini önleyen ev ekranını kişiselleştirmek için bazı özelliklere sahip en kapsamlı ebeveyn kontrol uygulamalarından biridir ve bununla birlikte çocuğunuz tarafından akıllı telefonun kullanım süresini belirtir.

Bütün bunlardan başka, kablosuz istenmeyen sinyalleri engeller ve bilinmeyen numaralardan gelen aramaları engeller.

Kids Place – Parental Control Video

Kids Place – Parental Control İndir

Abeona – Parental Control

Abeona Parental Control uygulaması, Cihaz izleyicisi adlı başka bir uygulama ile birlikte gelir. Bu Device Monitor uygulaması, ebeveyn cihazıyla ilgili bilgi almak için çocuğun telefonuna yüklenecek. Bu ebeveyn kontrolü uygulamasıyla ilgili en iyi şey, çocuğunuzun cihazına anonim olarak bağlanabilmenizdir. Ama onlar bilmiyorlar. Bu uygulama, telefonlarda veya tabletlerde aynı anda birden fazla cihazda kullanılabiliyor. Konumu izler, aileleri uygulamaları izlemek ve alt cihazın çevrimiçi veya çevrimdışı olup olmadığını kontrol etme konusunda tam yeteneği verir. Tarama geçmişini kontrol et. Herhangi bir uygulama başlatma işleminin gerçek zamanlı bildiriminde bulunun.

Sponsorlu Bağlantılar

Abeona – Parental Control İndir

KuuKla Parental Control

KuuKla Parental Control uygulaması telefonunuzu, yalnızca ekranda gösterilmesine izin verilen uygulamaları görüntüleyen ve ayarladığınız belirli bir süre boyunca diğer uygulamaları devre dışı bırakarak çocuğunuza gösterilmesini istediğiniz şekilde değiştirmenize yardımcı olur. Çok esnek bir zaman planlama aracı sağlarlar. Uygulamayı indirdikten sonra, e-posta adresinizi kaydettirmeniz gerekir. Bu durumda yalnızca cihazınızı kontrol etmenizi sağlayacak bir PIN kodu alırsınız.

KuuKla Parental Control İndir

Mobicip

Mobicip, ebeveynlerin çocuklarının etkinliklerini kontrol edebilmesi için bir başka mükemmel ebeveyn kontrolü uygulamasıdır. Online, çocuğun hesabını yapılandırır ve yönetir. Ayrıca online etkinliklerini takip etmek için birden fazla aygıta çocuk hesabı da uygulayabilir. Mobicip, güvenli bir internet tarayıcısıdır. Mobicip, çocukların yaptığı etkinlikleri izlemek için haftalık zaman çizelgesine sahip güçlü içerik filtrelerine sahiptir. Fiyatı yılda 39.99 dolardır ve ücretsiz deneme imkanınız var.

Mobicip Video

https://www.youtube.com/watch?v=65k41TkdTAI

Mobicip İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com