Kategoriler
Ne & Nasıl

Çoklu Facebook Mesajlarını (Bütün Facebook Mesajlarını Bir Defa da) Silme

Tek Tek Uğraşmayın

Facebook mesajlarını silmek çok sık facebook kullananlar için daha büyük bir sorundur. Çünkü mesaj kutusu dolan kullanıcılar yada mesaj kutusunun kalabalık oduğunu gören kullanıcılar mesajlarını silmek istediği zaman tek tek uğraşmak zorunda kalıyorlar. Tabi ki çoklu mesaj silme işlemini bilmeyenler için geçerli bu. Facebook da çoklu mesaj silmeyi bilmeyenler yazımızı dikkatli okusunlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Çoklu Mesaj Silme Özelliği

Özellikle son birkaç yıldır hayatımızda önemli bir yer kaplayan sosyal ağ Facebook’ta herhangi bir arkadaşınızla yazışmalarınızın tamamını ya da şimdiye kadarki tüm sohbet geçmişinizi ufak bir Google Chrome eklentisi sayesinde tek bir tuşla silme şansına sahipsiniz.

Facebook Fast Delete Messages adı verilen Google Chrome eklentisini tarayıcıya dahil ettiğinizde az önce bahsettiğimiz tüm mesajları silme işlemini kolayca yerine getirebiliyorsunuz.

Facebook Fast Delete Messages

Normalde, bu eklentiyi kurmadığınızda şu şekilde bir görüntü oluşuyor ve silmek istediğiniz her kişiyle konuşma geçmişinize gidip, yukarıda bulunan “İşlemler” üzerinden “Mesajları Sil…” düğmesine tıklamanız gerekiyor. Fakat eklentiyi kurduktan sonra konuşma geçmişinize tıklamadan, doğrudan son sohbet ettiğiniz kişileri görüntülediğiniz ekran üzerinde en sağ kısma eklenen kırmızı düğme yardımıyla istediğiniz kişilerin mesajlarını silebilirsiniz.

Elbette tümünü aynı anda silme şansına da sahipsiniz. Bunun için üstte yer alan “Delete All” yani “Hepsini Sil” tuşuna basmanız yeterli.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook mesaj kutusunu hızlı bir şekilde boşaltmak isteyenler için güzel bir eklenti diyebiliriz.

Facebook Fast Delete Messages İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com