Kategoriler
Oyun

Company of Heroes 2 – PC İçin Strateji ve Savaş Oyunu

“Company of Heroes 2” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Strateji olan oyunun çıkış tarihi 25 Haziran 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC

Sponsorlu Bağlantılar

“Company of Heroes 2” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 8800 GS yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 20 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Vista/7.

company-of-heroes-2

“Company of Heroes 2” Nedir? “Company of Heroes 2” Oyun Özellikleri

2. Dünya Savaşı temalı RTS’lerin ustası Company of Heroes geri dönüyor. Hem de bu sefer önceki oyunlardaki çıtasını daha da yükseliyor. Soğuk kavramını savaş meydanına sokacak olan Company of Heroes 2’de tüm Rusya’nın kaderi sizin stratejinize emanet. Takvimler 1941’i göstermektedir ve 14 milyondan fazla askerin öldüğü, 2. Dünya Savaşı’nın en kanlı çatışması patlak vermek üzeredir. Savaşı kaybetmek üzere olan Kızıl Ordu’nun en zorlu ve en pahalıya mal olan savaş sahnesinde, Doğu Cephesi’nde, nasıl olup da Almanya’yı yenip zafere ulaştığına şahit olun.

“Company of Heroes 2” Video

“Company of Heroes 2” İndir Download Satın Al

“Company of Heroes 2” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com