Kategoriler
Galeri Özel

Cristiano Ronaldo, Türk Telekom Reklamı İçin Türkiye’de

4.5G İçin Cristiano Ronaldo Türkiye’ye Geldi

Real Madrid’in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo Türkiye’de. Nedeni ise ülkemizin 1 Nisan 2016 yani yarın 4.5G teknolojisine geçecek olması. Ülkemizdeki operatörlerden Avea’yı satın alan Türk Telekom, 4.5G teknolojisini anlatan reklamında Cristiano Ronaldo ile anlaştı ve reklam filmi ülkemizde yayınlandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Cristiano Ronaldo Reklamı Herkesi Meraklandırdı

Birkaç gün önce sadece bir kısmı verilen reklam ile ilgili detay verilmemiş ve seyirciler merak etmişlerdi. Çünkü reklamda Cristiano Ronaldo’nun hızlı olmak için Türkiye’ye gelmesi gerektiği söylenmişti. Ama reklamın geri kalanı da verilince reklamın amacı anlaşıldı. Türk Telekom’un Cristiano Ronaldo ile reklam yapmasının nedeni dünyanın en hızlı futbolcusunun Cristiano Ronaldo olması. Dolayısıyla 4.5G’de de en hızlısı Türk Telekom mesajını vermek istemekteler.

Cristiano Ronaldo Türk Telekom Giga 4.5g reklamı

Türk Telekom en hızlı 4.5G hızını kullanıcılarının hizmetine sunmak için GIGA 4.5G isminde proje üretti ve bunu da Cristiano Ronaldo ile tüm Türkiye’ye tanıttı. Cristiano Ronaldo’nun yer aldığı bu reklamın sloganı ise “#sanahizmiyok”. Türk Telekom 1 Nisan’dan itibaren Türkiye’nin 81 iline fiber interneti getirmeyi amaçlıyor.

Cristiano Ronaldo ve Türk Telekom Giga 4.5G Reklamı

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com