Kategoriler
Oyun Özel

Darksiders II – PC İçin Online Savaş ve Aksiyon Oyunu

“Darksiders II” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 14 Ağustos 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – WiiU

Sponsorlu Bağlantılar

“Darksiders II” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Quad Core 2.7 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce GTX 260 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 20 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista(SP1)/7, internet bağlantısı.

darksiders-2

“Darksiders II” Nedir? “Darksiders II” Oyun Özellikleri

İlk Darksiders oyunu beklenmedik bir başarı elde etmişti. Yunan mitolojisine dayanan God of War ile birçok benzerliklere sahip, Hristiyan mitolojisinden esinlenilerek geliştirilmiş oyunun elde ettiği bu başarının ardından da, elbette ki bir devam oyunu gelmese olmazdı. Darksiders II bizi Kıyamet vaktinden sonrasına götürüyor. İlk oyunda ‘Mahşerin Dört Atlısı’ndan biri olan Savaş, kıyameti zamanından önce, 7. Mühür kırılmadan başlatmakla suçlanmış, oyun boyunca kendini aklamaya çalışmıştı. Kardeşlerinden mühür kırılmadığı için yardım alamayan Savaş ile gerçekleri ortaya çıkarmak için savaşmıştık.

“Darksiders II” Video

“Darksiders II” İndir Download Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com