Kategoriler
İnceleme

Deer Hunter 2016 Oyun İncelemesi

Vahşi Doğada Avlanma Zamanı

Deer Hunter 2016 oyunu uzun zamandır oyun raflarında olan bir oyun ve biraz olsun oyunlara ilginiz varsa mutlaka duymuşsunuzdur. Oyunun adında da anlaşılacağı gibi bir avcılık oyunu. Oyunda hayvanları istenildiği şekilde avlıyoruz. Oyun sadece Android ve iOS platformları için yayınlanmakta. Google Play ve App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyuna giriş yaptığınız zaman dünyanın herhangi bir yerinde örneğin Alaska’da kendinizi buluyorsunuz ve buradaki hayvanlar karşınıza çıkıyor. Kullanacağınız silahlar ise sniper, pompalı tüfek, tüfek v.b.

Sniper, Tüfek, Pompalı Tüfek İle Yeteneğinizi Gösterin

Deer Hunter 2016 inceleme

Oyuna başladığınız zaman vuracağınız hayvanı size gösteriyor ve sizden hayvanın neresinden vurmanızı da istiyor. Örneğin akciğer, kalp, kafa v.b. Eğer istediği yerden vurursanız daha fazla para kazanıyorsunuz. Sizden istenen uzvu vurmak için ekstra kamera özelliği de sunulmuş. Örneğin akciğer vuracaksanız kamerayı devreye sokarak hayvanın akciğerini görebiliyorsunuz. Ateş ettiğiniz zaman ise mermi slow motion olarak yani yavaş olarak ilerliyor ve siz bunu görüyorsunuz.

Oyun enerji bazlı olarak oynanmakta. Yani ilk başta size 10 adet enerji veriliyor. Her avınızda bu enerjiler 1 yada 2’şer olarak azalıyor. 10 adet enerjiniz bittiğinde ise ya gerçek para ile satın alıyorsunuz yada belirlenen süre kadar bekliyorsunuz. Diğer yandan silahlarınızı sürekli olarak geliştirmeniz istenmekte. Aksi taktirde oyunu oynayamazsınız. Bunun içinde ya avlanarak kazandığınız parayı yada kazandığınız altınları kullanıyorsunuz.

Deer Hunter 2016 Fragman

Android Deer Hunter 2016 İndir

iOS (iPhone, iPad, iPod touch) Deer Hunter 2016 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com