Kategoriler
Oyun

Dishonored – PC İçin Aksiyon ve Savaş Oyunu

“Dishonored” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Nişancı – Tek Kişilik İlerlemeli olan oyunun çıkış tarihi 12 Ekim 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Dishonored” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Quad Core i5 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 768 MB (GeForce 8800 GTX yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 9 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Vista/7.

Dishonored

“Dishonored” Nedir? “Dishonored” Oyun Özellikleri

Dishonored, Bethesda’nın FPS kamera açısına sahip, gizlilik, aksiyon ve maceraya odaklanan yeni bir oyunu. Daha önce Arx Fatalis, Dark Messiah of Might & Magic gibi yapımlara imza atan Arkane Studios imzası taşıyor. Yapım ekibinde ilk iki Deus Ex’in arkasındaki isim olan Harvey Smith ve Half-Life 2’nin tasarımcısı Victor Antonov gibi yetenekli isimler bulunuyor. Oyunda ise etrafınızda suikastlerin ve katliamın gerçekleşirken olaylara gizlice veya büyük gürültü çıkararak müdahale edebileceğiniz bir yapı bulunuyor. Anlaşıldığı üzere bolca şiddet üzerinde dönen bir yapım.

“Dishonored” Video

“Dishonored” İndir Download Satın Al

“Dishonored” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com