Kategoriler
iOS

Disney ve Pixar Karakterleri Clips Uygulamasına Geldi

Güncellenen Clips Uygulaması Çok Daha Eğlenceli

Disney ve Pixar karakterleri ve yeni grafik yer paylaşımları Clips uygulamasına geldi. Apple, iPhone ve iPad için Mart ayı başlarında Clips video oluşturma uygulaması başlatmıştı. Şimdi, şirket klasik Disney ve Pixar karakterlerinin eklenmesiyle uygulamayı güncelledi. Uygulamayı sürüm 1.1’e dayayan güncelleme, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck ve Daisy Duck’un hareketli kaplamalarına da sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulama aynı zamanda Pixar’ın Toy Story ve Inside Out karakterlerini de içeriyor. Karakter koleksiyonunu tamamlamak için, yeni bir Disney tasarımı posterler, hikaye anlatmaya yardımcı olmak için eğlenceli başlık kartları olarak videolara eklenebilir.

Size Özel Yenilikler Eklendi

Uygulamada ayrıca, dramatik grafikler, güzel bir şekilde oluşturulmuş arka planlar ve özelleştirilebilir hareketli metinler, Apple tarafından tasarlanmış 10 yeni yer paylaşımı ve 12 poster yer alıyor.

Clips, kullanıcıların yalnızca seslerini kullanarak animasyonlu başlıklar oluşturmalarını sağlayan Canlı Başlıklar özelliğiyle geliyor. Ayrıca, çizgi roman filtreleri, konuşma balonları, şekiller ve tam ekran animasyon posterler gibi özellikler de mevcut.

iPhone ve iPad İçin Clips İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com