Kategoriler
Oyun

DOOM 4’ten Haber Var

DOOM Efsanesi Yeniden Başlıyor

1993 yılında FPS türünde çıkan Doom oyunu oldukça başarılı olmasına rağmen 3. seriden sonra sessizliğe büründü. En son yayınlanan Doom 3 oyunu ile oyunun son bulduğu düşünülmüştü. Fakat yaklaşık 6 yıl önce Doom 4 oyununun çıkacağı söylense de her hangi bir gelişme yaşanmamıştı.

6 Yıl Önce de Doom 4’ün Çıkacağı Söylenmişti

Oyunun yapımcısı ID Software yaklaşık 6 yıl önce Doom 4’ün geliştirildiğini resmen doğrulasa da uzunca bir zaman yeni oyun hakkında bilgi alınamadı. Bu uzun sessizlikten sonra Doom hakkında yeni bilgiler bu hafta ortaya çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

DOOM-4

Ön siparişe çıkan Wolfenstein: The New Order oyunun, gelecek Doom betasına katılmak için kod içerdiği açıklandı. Wolfenstein resmi sitesinde de yer alan bilgiye göre, Doom betası için kodlar 20 Mayıs tarihinde PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve PC için satışa sunulacak Wolfenstein: The New Order oyun kutusunda yer alacak. Sitede, gelecek Doom oyunu hakkında fazla bir bilgi bulunmazken oyunun betasının bir yıla kadar başlamayacağı belirtilmiş durumda. Beta katılım süreci ve oyun ile yeni ilgili bilgiler wolfenstein/doom adresinden takip edilebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com