Kategoriler
İnceleme

Driver Speedboat Paradise Nasıl Oynanır?

Hızlı Bot Yarışları Oyunu

Bu oyun güzel bir yarış oyunu ama bu kez asfaltta değil denizde yarışıyorsunuz. Kullanacağınız araç ise bir bot. Bu oyunda hız botları ile birbirinden heyecanlı yarışlar yapacaksınız. Bu oyun oldukça geniş ve kapsamlı bir oyun. Örneğin kendinize ev, araba gibi şeyler satın alabiliyorsunuz. Bütün bunları mağazadan kazandığınız paralar ile satın alabiliyorsunuz. Ayrıca sponsorluk anlaşmaları yaparakda para kaanabiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Ücretsiz Olarak Yayınlanmakta

Oyundaki botların tasarımları oldukça ilginç ve birbirinden farklı botlar satın alabiliyorsunuz. Bu oyun hem Google Play Store hemde App Store’da ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Oyunun turnuva modu da bulunmaktadır ama bu mod için Facebook üzerinden oynanabilmekte. Oyunda birden fazla yarış türü var. Bunlar klasik, drag, escape v.b. Türkçe dil desteği yok ve polislerden kaçma heyecanını da size sunuyor.

Driver Speedboat Paradise mobil1

Polisten Kaçma Modu

Botunuz ile yarışırken botun kontrolünü Android veya iOS cihazınızın ekranının sağ ve sol bölümlerini kullanarak sağlıyorsunuz. Yarıştığınız botlara çarparak kaza yaptırma imkanınız da var ama böyle yaparsanız kendi botunuz da zarar görüyor. Deniz içinde birçok rampa var. Bu rampaları kullanmanız size avantaj sağlayacaktır. Ayrıca eğer “Escape” bölümünde yarışırken en sona kalırsanız polis sizi yakalıyor. Drag modunda ise bota yön vermiyorsunuz sadece uygun zamanda uygun vitese geçmelisiniz. En uygun vites değiştirme rengi yeşil. Bütün bunların yanı sıra oyun grafikleri çok iyi.

Driver Speedboat Paradise Fragman


Android İçin Driver Speedboat Paradise İndir (Uygulama mağazadan kaldırıldığı için benzer uygulamaların bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com