Kategoriler
İnceleme

Earn to Die 2 Nasıl Oynanır?

Google Play Ücretsiz ve App Store Ücretli

Earn to Die 2 oyunu uzun süredir mağazalarda olan bir oyun. Oyunda hikaye modu ve özgürce sürüş modu bulunmaktadır. Görevler modu ise henüz açık değil ama yakında gelecek. Bu bölümde öncelikle hikaye modunu oynamak zorundasınız. Çünkü hikaye modunu bitirmeden özgürce sürüş modunu oynayamıyorsunuz. Bu oyun sadece Android ve iOS cihazlar için mevcuttur. Google Play Store’da ücretsiz olmasına rağmen App Store’da maalesef ücretli.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyun Başlıyor

Oynamaya başladığınız zaman karşınıza bir harita çıkıyor. Burada kırmızı çarpı yada “X” işaretli yere gitmek zorundasınız. Buradan garaja gidiyorsunuz. Oyun zombi istalasını anlatıyor. Siz ise arabanız ile istenilen noktaya ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Earn to Die 2
Earn to Die 2

Oyuna ilk başlarken size bir tane araba veriliyor ama ilerledikçe hem yeni araba satın alabiliyorsunuz hemde mevcut arabanızı modifiye edebiliyorsunuz. Yani arabanızın motorunu, tekerleklerini geliştirebilir, silah ve nitro ekleyebilir, yakıt alabilir v.b. Tabi ki bütün bunları oyun içinde kazandığınız paralarla yapabiliyorsunuz.

Zombi İstilasından Kurtulun

Earn to Die 2
Earn to Die 2

Oyun açıldığında ekranda arabanızı iki boyutlu olarak görüyorsunuz. Ekranın alt bölümlerinde gaz, fren ve yön butonları bulunmakta. Ardından arabanız ile yolda ilerlemeye devam ediyorsunuz. Yolda yüzlerce zombi ile karşılaşıyorsunuz. Bunları ister arabanızdaki silahla öldürün isterseniz onları arabanızla ezerek öldürün. Ama şunu unutmayın mermileriniz snırlı sayıda ve az miktarda.

Earn to Die 2
Earn to Die 2

Ekranın üstünde benzin noktaları var. Bu benzin noktalarına zamanında gelirseniz oyuna devam edebilirsiniz. Eğer yakıtınız tükenirse oyun orada bitiyor. Ayrıca benzin noktalarının yanı sıra araba fotoğraflarıda mevcut. Bu benzin noktaları ile araba fotoğrafları aynı zamanda checkpoint noktaları. Yani bu noktalara zamanında varmalısınız. Her zombiye çarptığınızda arabanız yavaşlıyor. Dolayısıyla mümkün olduğunca arabanızı hızlı sürün.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin Earn to Die 2 İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Earn to Die 2 İndir

Earn to Die 2 Fragman

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com