Kategoriler
Özel Yazılım

Ekran Görüntüsü Alma ve Ekran Videosu Çekme – Microsoft Snip

Gelişmiş Ekran Görüntüsü Alma

Microsoft, kendi geliştirdiği bir programın beta sürümünü ücretsiz olarak yayınladı. Microsoft Snip ismini verdiği bu program son derece kullanışlı ve popüler olmaya aday. Bu program ile basit bir şekilde ekran görüntüsü alabiliyorsunuz. Ekran görüntüsü alırken ister bütün ekranı alın isterseniz ayrı bir pencerenin görüntüsünü alın. Ekran görüntüsü aldıktan sonra da üzerinde istediğiniz şekilde notlar alabilir veya çizimler yapabilirsiniz. birçok farklı renk bulunmakta ve en az 4 çeşit kalem ucu kalınlığı seçeneği var. Böylece kalın veya ince yazılarla detaylandırmak mümkün.

Sponsorlu Bağlantılar

Ekran Videosu  Çekme, Videolu Anlatım Yapma

Bu program ile ekran videosu çekme imkanınız da var. Böylece ekranda yaptıklarınızı bir video halinde kaydedebiliyorsunuz. Ekran videosu çekmenin yanı sıra programın birde beyaz tahta özelliği var. Bu beyaz tahta bölümünü açarak beyaz tahtaya istediğiniz yazıp ve bir yandan da konuşarak video çekebilirsiniz. Yani internet üzerinden ders anlatımı gibi.

Microsoft Snip windows

Bu program kısa sürede popüler olacağa benziyor. Şuan beta sürümü ve ücretsiz yayınlanmakta. Final sürümü çıktığında umarız ücretli olmaz.

Microsoft Snip Video


Microsoft Snip İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com