Kategoriler
Genel

En Çekici Breiting Saat Modelleri “modasaat.com”da

Daha önceleri en çok pilotlarının kullandığı breiting kol saatleri şimdilerde herkes tarafından beğenilerek takılıyor. Şık görünümü ile beraber, birçok harika özelliğe sahip olan saat zamanında iki pilotun hayatını kurtarmıştır. Zamanı öğrenmek tercih edilen ama artık bir aksesuar olarak kullanılıyor. Merkezi İsviçre’de bulunan ve 1884 yılında tasarlanan bu harika saat pilotlardan sonra sanatçılarında beğenisini kazandı. Şimdilerde birbirinden şık ve harika modelleri ile büyük ilgi görüyor. Bu günlerde, altın, titanyum, çelik ve elmas gibi malzemelerin kullanıldığı çeşitleri daha çok tercih ediliyor. Gösterişli bir aksesuardan daha çok özellikleri bulunan saat, dünyanın en pahalı kol saatleri arasında yer alıyor. Her tarza hitap eden çeşitlerinin en büyük özelliği, 100 metreye kadar suya dayanıklı olmasıdır. İşlevselliğini ve zarafetini düşünürsek, gerçektende efsane bir marka olduğunu ve verilen paraya fazlası ile değdiğini söyleyebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Size bir kaç tane breiting erkek kol saati modellerinden bahsedeceğim. Breitling Choronomat, 18 ayar kırmızı altından yapılmış kasası ile harika bir tasarımdır. Bu model İlhamını havacılıktan almıştır. Boşuna değil pilotların en çok tercihi olması. İşaretleri elmas, inci bir kardan ve safir kristal camdan tasarlanmıştır. Breitling Bentley Mulliner Tourbillon, karmaşıklığı ve aşırılığı ile dikkat çeker. Bu saatin mükemmel olmasının sebebi, tarih ekranı ve 30 saniye kronograf sistemidir. Ayrıca kronograf sistemi el ile kurmalıdır. Breitling Mark VI Compilications 29, safir kristal cam özelliği ile harika bir saattir. 100 metreye kadar suya dayanıklıdır. Özellikleri, diğer breiting saatleri ile aynıdır. Bir erkeğe hediye edilecek en mükemmel ve lüks bir hediyedir.

breiting erkek kol saati modelleri

Şık tasarımları ve zarafeti ile bayanların kıyafetlerine uygun breiting bayan kol saat modelleri, güzellikleri ile birbirleriyle yarışıyorlar. Bayanların ruhuna hitap eden şık modellerden, Breitling Chrono Cockpit Ladies, Breitling Lady J, Breitling Galactic 32, Breitling Sırıus ve Breitling Callisto en çok tercih edilenlerdir. Çelik kasa tipinden oluşan bu zarif saatler, 20 metreye kadar suya dayanıklıdır. Birçok tasarımda kayışlar, köpek balığı ve timsah serisinden yapılmıştır. Vahşi, özgür ve ince ruhlu bayanların seçimine hazır vitrinlerde bekliyor. Bir bayana doğum gününde verilebilecek en çekici hediye olduğunu hatırlatalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com