Kategoriler
Genel Özel

En Çok Beklenen Oyunlar 2014

Bu Oyunların Çıkması 4 Gözle Bekleniyor

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle oyun sektörü çok büyük bir pazara dönüştü. Teknoloji oyunlarda en çok gerçekçiliği getirdi. Birçok oyun o kadar gerçekçi ki inanamazsınız. Bunlardan bazıları Fifa, Assassin’s Creed, Far Cry, The Witcher serisi oyunlar.

Bizler sizlere şimdiye kadar duyurulan ama henüz satışa sunulmayan ve bu oyunlar içinde en çok beklenen oyunlar hakkında biraz bilgi vereceğiz. Bu oyunlar içinde eminim sizlerinde merakla beklediğiniz oyunlar vardır. İşte satışa çıkması en çok beklenen oyunlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Satışa Çıkması En Çok Beklenen Oyunlar

Assassin’s Creed Unity

28 Ekim 2014 tarihine çıkacak olan oyun PC, PlayStation 4, Xbox One platformları için gelecek. Oyunun geliştiricisi Ubisoft.

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight

2015 yılı içinde çıkacak olan oyun PC, PlayStation 4, Xbox One oyun platformları için gelecek. Oyunun geliştiricisi Rocksteady Studios.

Destiny

9 Eylül 2014 tarihinde satışa sunulacak oyun PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One oyun platformları için gelecek. Oyunun geliştiricisi Bungie.

Dying Light

2015 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak olan oyun PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One oyun platformları için gelecek. Oyunun geliştiricisi Techland.

Sponsorlu Bağlantılar

Far Cry 4

Far Cry 4
Far Cry 4

20 Kasım 2014 tarihinde satışa sunulacak olan oyun PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One oyun platformları için gelecek. Oyunun geliştiricisi Ubisoft.

Mad Max

2015 yılı içinde satışa sunulacak olan oyun PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One oyun platformları için gelecek. Oyunun geliştiricisi Avalanche Studios.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

2015 yılı içinde satışa sunulacak olan oyun PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One oyun platformları için gelecek. Oyunun geliştiricisi Kojima Productions.

Middle Earth: Shadow of Mordor

7 Ekim 2014 tarihinde satışa sunulacak olan oyun PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One oyun platformları için gelecek. Oyunun geliştiricisi Monolith Productions.

The Crew

11 Kasım 2014 tarihinde satışa sunulacak olan oyun PC, PlayStation 4, Xbox One oyun platformları için gelecek. Oyunun geliştiricisi Ivory Tower.

Sponsorlu Bağlantılar

The Witcher 3: Wild Hunt

24 Şubat 2015 tarihinde satışa çıkacak olan oyun PC, PlayStation 4, Xbox One oyun platformları için gelecek. Oyunun geliştiricisi CD Projekt RED.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com